• Haberler
  • Genel
  • Minikler hentbol ligi başladı – Kocatepe Gazetesi

Minikler hentbol ligi başladı – Kocatepe Gazetesi

Minikler Kızlar ve Erkekler Hentbol Kulüp müsabakaları Atatürk Spor Salonu'nda başladı Afyonkarahisar Minik Kızlar ve Erkekler Hentbol Kulüp müsabakaları Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ilk maçlarla başladı. İlk karşılaşmada Ertuğrulgazi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Takımı ile Tenis Eğitim Gençlik ve Spor Kız Takımı karşılaştı. Maçın ilk yarısı 6-1'lik skorla tamamlanırken Tenis Eğitim GSK takımı soyunma [&hellip]

Minikler hentbol ligi başladı

Minikler Kızlar ve Erkekler Hentbol Kulüp müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda başladı

Afyonkarahisar Minik Kızlar ve Erkekler Hentbol Kulüp müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda yapılan ilk maçlarla başladı. İlk karşılaşmada Ertuğrulgazi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Takımı ile Tenis Eğitim Gençlik ve Spor Kız Takımı karşılaştı. Maçın ilk yarısı 6-1’lik skorla tamamlanırken Tenis Eğitim GSK takımı soyunma odasına önde gitti. İkinci yarıda gelişen ataklarda da Tenis Eğitim daha çok sayı buldu ve 13-3’lük skorla maçı da kazandı.
ZAFER KOLEJİ MAÇA ÇIKMADI
Tenis Eğitim GSK Erkek takımı ile karşılaşacak olan Zafer Koleji GSK Erkek Takımı maça çıkmadı. Tenis Eğitim GSK ise maçı 10-0’lık skorla hükmen aldı.
AFJET Afyonspor Hentbol Kız Takımı ile Şemsettin Karahisari GSK Kız Takımı karşılaşmasında ise maç boyunca üstün oynayan taraf AFJET Afyonspor kızlarıydı. İlk başta çekişmeli başlayan karşılaşmada AFJET arayı açarak 7-4’lük skorla ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda yine üstünlüğünü koruyan AFJET Afyonspor maçın sonunda 12-7’lik skorla maçı kazanmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Hakemler de başarıyla görev yaptı

Hentbol müsabakalarında görev yapan hakemler maç esnasında verdikleri doğru kararlardan dolayı takdir topladı

Maçta görev alan Orta Hakem Hüseyin Balcı, Yardımcı Hakem İbrahim Saki ve Masa Hakemi Sümeyye Ceylan maç esnasında verdikleri kararlardan dolayı; maçı izleyen taraftarlardan ve takım antrenörlerinden takdir topladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme