• Haberler
  • Genel
  • Minik Utku'ya Altınordu talip – Kocatepe Gazetesi

Minik Utku'ya Altınordu talip – Kocatepe Gazetesi

1967 Afyonspor ve Antalya Futbol Okulu'nun sporcularından olan Utku Büyükköse'ye İzmir temsilcisi Altınorduspor talip oldu 10 yaşında olan ve geleceğin başarılı futbolcu adayları arasında gösterilen Utku'yu minik takım kadrosunda forma giymesini isteyen Altınorduspor yöneticileri, ailesinin bu transfere onay vermemesinin üzerine minik futbolcuyu alma konusunda gereken tüm çalışmaları yapmak istiyor.'DAHA ERKEN'Konu hakkında değerlendirmede bulunan Utku'nun babası [&hellip]

Minik Utku’ya Altınordu talip

1967 Afyonspor ve Antalya Futbol Okulu’nun sporcularından olan Utku Büyükköse’ye İzmir temsilcisi Altınorduspor talip oldu

10 yaşında olan ve geleceğin başarılı futbolcu adayları arasında gösterilen Utku’yu minik takım kadrosunda forma giymesini isteyen Altınorduspor yöneticileri, ailesinin bu transfere onay vermemesinin üzerine minik futbolcuyu alma konusunda gereken tüm çalışmaları yapmak istiyor.
“DAHA ERKEN”
Konu hakkında değerlendirmede bulunan Utku’nun babası Göksel Büyükköse; “Bizim için Altınordu gibi bir takımın oğlumuzu görüp izlemesi sevindirici bir olay fakat daha 10 yaşında. Ben çalışıyorum, annesi çalışıyor bu durumda bizim Utku’yu bir yerlere göndermemiz; ilk anlamda pek olası değil. Fakat istikbali için diğer yıllarda düşünülebilir 12-13 yaşlarına geldiğinde biraz ayaklar yere basmaya başlasın biz Utku’nun arkasındayız, sonuçta geleceğinin parlaması bizim için önemli ve Utku’yu destekliyoruz” dedi.
“EVDE BİLE TOP OYNUYOR”
Utku’nun 2 yaşından itibaren futbol oynadığını kaydeden Büyükköse; “Evin içerisinde, koridorda top oynuyordu ki hala daha devam ediyor. Nereden baksak 10’a yakın futbol topu var. Utku’nun işi gücü toptur” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme