Minik öğrencilerden Yalçın’a ziyaret

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri “Ekranı Bırak Bana Bak” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Figen Memiş, Müdür Yardımcısı Semra Karakaya ve Öğretmen Handan Dönmez eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ederek teknolojiyi bilinçli kullanmak adına okullarında uyguladıkları farkındalık çalışmalarını paylaştılar. [&hellip]

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri “Ekranı Bırak Bana Bak” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Figen Memiş, Müdür Yardımcısı Semra Karakaya ve Öğretmen Handan Dönmez eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ederek teknolojiyi bilinçli kullanmak adına okullarında uyguladıkları farkındalık çalışmalarını paylaştılar.
Okul Müdürü Figen Memiş günümüz koşullarında yetişkinlerin teknolojiye ayırdıkları zaman sürecinde çocuklarıyla geçirdikleri zaman diliminin az olduğunu belirterek, öğrencilerin “Ekranı Bırak Bana Bak” sloganı ile ailelerle ve farklı makamlardaki büyüklerle zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Aralık ayı süresince projeyi uyguladıklarını anlatarak Yalçın’a projeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Makama gelen minik öğrencileri karşılayan Yalçın, “Gelişen Teknoloji ile yetişkinler ve çocuklarımızın ekran bağımlılığı arttı. Bu süreçte büyüklerin çocuklarımızla daha verimli ve kaliteli vakit geçirebilmeleri adına farkındalık çalışmaları yapılıyor olması beni çok mutlu ediyor. Bu çalışmaların okullarımızda tüm kademeler tarafından yürütülmesinin verimli olacağı kanaatindeyim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyarette Yalçın, minik öğrencilerle hafıza oyunu oynarak sohbet etti.

Bakmadan Geçme