• Haberler
  • Spor
  • Minik Jetler'den anlamlı ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Minik Jetler'den anlamlı ziyaret – Kocatepe Gazetesi

U-11 Ligi Miniminik Şenlik Grubu'nda mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu Emirdağspor'la karşı karşıya geldi. Maçı ikinci yarıda bulduğu 3 golle kazanan ekip AFJET Afyonspor oldu. Maçtan sonra AFJET Afyonspor U-11 Antrenörü Mehmet Kaya öğrencilerine birlikte yapacakları ziyareti anlattı. Öğrencileri ailelerine bilgi verdi. AFJET Afyonspor U-11 Teknik Sorumlusu Mehmet Kaya, sporcular ve maç esnasında stadyumda [&hellip]

U-11 Ligi Miniminik Şenlik Grubu’nda mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu Emirdağspor’la karşı karşıya geldi. Maçı ikinci yarıda bulduğu 3 golle kazanan ekip AFJET Afyonspor oldu. Maçtan sonra AFJET Afyonspor U-11 Antrenörü Mehmet Kaya öğrencilerine birlikte yapacakları ziyareti anlattı. Öğrencileri ailelerine bilgi verdi. AFJET Afyonspor U-11 Teknik Sorumlusu Mehmet Kaya, sporcular ve maç esnasında stadyumda bulanan aileler birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyarete gitti. Sporcularla bir araya gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı kendilerini ilk defa bir futbol takımının ziyaret ettiğine dikkat çekti. Futbolla arasının pek iyi olmadığını belirten Başkan Kumartaşlı sporculara şehitlik ve gazilik hakkında bilgiler aktardı. Kumartaşlı, “Ben de gaziyim, yanımda gördüğünüz Tahsin Dedemiz de gazi. Ben terör gazisiyim Tahsin Dedemiz Kıbrıs Gazisi” dedi.
TAHSİN DEDE HERKESİ
DUYGULANDIRDI
1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nda Gazi olan Tahsin Koç yaptığı konuşmada ziyaretçileri duygulandırdı. Koç, “Şimdi ben gaziyim, torunlarım var, çocuklarım var. Onlar beni görüyor beni seviyor değil mi. Sizler maçlarınızı yaptıktan sonra eve gidiyor annenizi babanızı görüyorsunuz değil mi. Buradaki gazilerimiz şehitlerimizin de sizler gibi belki sizlerden daha küçük çocukları vardı. Sizler eve gittiğinizde babanıza sarılıyorsunuz ya onlar babalarının tabutuna babalarının mezarına sarılıyor. Onları küçümseyen ya da acıyan gözlerle görmeyin. Çünkü onların babaları bizleri rahat rahat yaşasın diye canlarını verdi” dedi.
TEKNİK ADAM
TEMENNİ DE BULUNDU
Ziyaretin sonunda çektirilen toplu fotoğraf sonrasında Kumartaşlı ziyaretçilerine teşekkür ederken Miniklerin teknik patronu Mehmet Kaya, “İnşallah ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtulmasına Allah yardım edecektir. Tüm Müslümanların çektiği acıyı Allah görüyordur. İnşallah tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur verir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme