• Haberler
  • Spor
  • Minik Basketbolcular ödüllerini aldı – Kocatepe Gazetesi

Minik Basketbolcular ödüllerini aldı – Kocatepe Gazetesi

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetler Yetkilisi Hakan Şahin ve Ertunç Çubukçu, minik sporcular ve aileleri katıldı.Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 29 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri [&hellip]

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetler Yetkilisi Hakan Şahin ve Ertunç Çubukçu, minik sporcular ve aileleri katıldı.
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 29 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 14. Türkiye Minikler Basketbol Şenliği’nde 72 Takım 5 gün boyunca 5 ayrı tesiste 7 ayrı salonda 252 müsabaka yaptı.
Müsabakalar sonucunda birinci olan Ankara’ya Vali Aziz Yıldırım ödüllerini takdim etti. Diğer dereceye giren illere ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından ödülleri verildi.
Ödül törenin sonunda Türkiye Basketbol Minikler Şenliği’ne en iyi şekilde ev sahipliği yapan Vali Aziz Yıldırım’a desteklerinden dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu adına TBF Altyapılar Yetkilisi Hakan Şahin tarafından plaket takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme