Minik Bahçıvanlar Özdilek'te sahne aldı

Özdilek'in Afyonkarahisar şubesinde ücretsiz olarak 3-7 yaş arası çocuklara hizmet veren çocuk oyun odası, her hafta sonu yapılan etkinliklere devam ediyor. Özdilek Afyonkarahisar, Orman Haftası dolayısıyla çocuklarda farkındalık oluşturacak bir etkinlik düzenledi. Hafta sonu mağazada Minik Bahçıvanlar Atölye etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar, etkinlik kapsamında kendi çabaları ile saksılara çiçek dikmeyi öğrendi.'DOĞA SEVGİSİNİ ÖĞRENDİLER'Özdilek'ten yapılan açıklamada çocukların [&hellip]

Özdilek’in Afyonkarahisar şubesinde ücretsiz olarak 3-7 yaş arası çocuklara hizmet veren çocuk oyun odası, her hafta sonu yapılan etkinliklere devam ediyor. Özdilek Afyonkarahisar, Orman Haftası dolayısıyla çocuklarda farkındalık oluşturacak bir etkinlik düzenledi. Hafta sonu mağazada Minik Bahçıvanlar Atölye etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar, etkinlik kapsamında kendi çabaları ile saksılara çiçek dikmeyi öğrendi.
“DOĞA SEVGİSİNİ ÖĞRENDİLER”
Özdilek’ten yapılan açıklamada çocukların doğayı sevmeleri amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlendiği ifade edilerek, şöyle denildi.
“Doğayı ve yeşili sevmek, el becerilerini geliştirmek ve çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak adına üç seans olarak gerçekleştirilen etkinliğe kayıtlar 15 dakika öncesinden alınmaya başlandı.  Her seans dolu dolu geçerken çocuklar bu etkinlik sayesinde hem eğlendi hem de öğrendi.”

Bakmadan Geçme