• Haberler
  • Gündem
  • Minik bahçıvanlar Özdilek'te buluşuyor – Kocatepe Gazetesi

Minik bahçıvanlar Özdilek'te buluşuyor – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar, Orman Haftası dolayısıyla çocuklarda farkındalık oluşturacak bir etkinlik düzenliyor. Ücretsiz olarak 3-7 yaş arası çocuklara hizmet veren çocuk oyun odası her hafta sonu yapılan etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü 13:00-15:00 ve 17:00'de Minik Bahçıvanlar Atölye etkinliği gerçekleştirilecek. Çocuklar, etkinlik kapsamında kendi çabaları ile saksılara çiçek dikmeyi öğrenecek.Doğayı [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar, Orman Haftası dolayısıyla çocuklarda farkındalık oluşturacak bir etkinlik düzenliyor. Ücretsiz olarak 3-7 yaş arası çocuklara hizmet veren çocuk oyun odası her hafta sonu yapılan etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü 13:00-15:00 ve 17:00’de Minik Bahçıvanlar Atölye etkinliği gerçekleştirilecek. Çocuklar, etkinlik kapsamında kendi çabaları ile saksılara çiçek dikmeyi öğrenecek.
Doğayı ve yeşili sevmek, el becerilerini geliştirmek ve çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak adına üç seans olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe kayıtlar 15 dakika öncesinden alınmaya başlanacak.  Her seans yarım saat sürecek ve çocuklar bu etkinlikle hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Bakmadan Geçme