• Haberler
  • Genel
  • Minibüsçüleri buluşturan toplantı – Kocatepe Gazetesi

Minibüsçüleri buluşturan toplantı – Kocatepe Gazetesi

Kayseri'de uygulanan minibüslerin otobüse dönüşmesiyle ilgili havuz sistemi Afyonlu minibüsçü esnafına tanıtıldı Afyonkarahisar şehir içinde hizmet veren minibüslerin otobüse dönüştürülmesi konusunda bilgilendirme ve istişare toplantı dün akşam Rehberlik ve Araştırma Merkezi salonunda yapıldı. Toplantı açılış konuşmasını Afyonkarahisar Şoförler Oda Başkanı Mevlüt Ülker yaptı. Ülker 'Kendimize çekidüzen vermezsek kaybolacağız. Bu toplantıda Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri [&hellip]

Minibüsçüleri buluşturan toplantı

Kayseri’de uygulanan minibüslerin otobüse dönüşmesiyle ilgili havuz sistemi Afyonlu minibüsçü esnafına tanıtıldı

Afyonkarahisar şehir içinde hizmet veren minibüslerin otobüse dönüştürülmesi konusunda bilgilendirme ve istişare toplantı dün akşam Rehberlik ve Araştırma Merkezi salonunda yapıldı. Toplantı açılış konuşmasını Afyonkarahisar Şoförler Oda Başkanı Mevlüt Ülker yaptı. Ülker; “Kendimize çekidüzen vermezsek kaybolacağız. Bu toplantıda Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Oda Başkanı Yavuz Ay bizleri havuz sistemi hakkında bilgilendirecek” dedi. Kayseri’de uyguladıkları sistemi Afyonkarahisarlı meslektaşlarına anlatan Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Oda Başkanı Yavuz Ay; sorundan tek çıkış yolunun kurumsallaşma olduğunu söyledi.
Toplantıya Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Minibüsçüler, durak başkanları, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Mevlüt Ülker katıldı. Toplantıyla ilgili detaylı haberi gazetenizin yarınki sayısında bulabilirsiniz. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme