• Haberler
  • Genel
  • 'Minibüsçüler halkla, trafikle top gibi oynuyorlar'

'Minibüsçüler halkla, trafikle top gibi oynuyorlar'

Kent Konseyi Başkanı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, minibüsçülerin halkla, trafikle top gibi oynadığını söyledi. Birliktir, minibüsçü tavrının netleşinceye kadar güzergahlarla ilgili Trafik Komisyonunun hiçbir çalışma yapmamasını istedi M. Emin Birliktir, minibüsçülerin tavır ve durumlarının netlik kazanmadan trafik komisyonunun çalışma yapmasını uygun görmediğini açıkladı. İş çocuk oyuncağına döndü Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında gündeme [&hellip]

“Minibüsçüler halkla, trafikle top gibi oynuyorlar”

Kent Konseyi Başkanı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, minibüsçülerin halkla, trafikle top gibi oynadığını söyledi. Birliktir, minibüsçü tavrının netleşinceye kadar güzergahlarla ilgili Trafik Komisyonunun hiçbir çalışma yapmamasını istedi

M. Emin Birliktir, minibüsçülerin tavır ve durumlarının netlik kazanmadan trafik komisyonunun çalışma yapmasını uygun görmediğini açıkladı.
İş çocuk oyuncağına döndü
Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında gündeme eklenen minibüs hatlarının güzergah değişikliğine ilişkin teklifte Trafik Komisyonu’na havale edilmişti. Kent Konseyi Başkanı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan trafik komisyonunun minibüsçülerin tavrı netleşmeden hiçbir karar almamasını istedi. Birliktir; “Güzergahlarla ilgili Trafik Komisyonuna bir madde havale ettik. Şimdilik o çalışmanın durdurulmasını talep ediyorum. Biraz beklesinler, dolmuşçuların hareketine göre değerlendirelim. Bu yara kanıyor. Dolayısıyla bu yarayı kesmek lazım. Bu yara kesilecek ama koldan ama bacaktan kesilecek. Ben komisyonun güzergahla ilgili bir çalışma yapmamasını istiyorum. Dolmuşçular önce ne yapacaklarına bir karar versinler. Çocuk oyuncağına döndü bu. Halkla da, trafikle de, milletle de top gibi oynuyorlar. Artık bu millet dolmuşçu otobüsçü çekişmesinden bıktı. Bu Belediye yönetimine zarar veriyor. Halka zarar veriyor.” dedi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Birliktir’in son söz sözlerine “Haklısınız” karşılığını verdi.
Çoban: Baykara çok şey biliyor
Kent Konseyi Başkanı Belediye Meclis Üyesi M. Emin Birliktir, dolmuşçu güzergahlarında ve taleplerinde tek bir kalem değişikliğini bir meclis üyesi olarak uygun görmediğini söyledi. M. Emin Birliktir, minibüsçülerin güzergah ve taleplerinde net bir karara varmaları gerektiğini aksi halde Belediye yönetiminin kafasına göre bir düzenleme yapması gerektiğini sa-vundu. Trafik Komisyon üyelerinden MHP’li Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Baykara, M. Emin Birliktir’e komisyon olarak acilen görüşmeleri gereken madde-ler olduğunu belirtti. Komisyon Başkanı Erol Özkaya’da görüşülmesi gereken konuların olduğunu dile getirdi. Baykara; “Komisyonda ne görüşüleceğini ben bile tam bilmiyorum. Sen nereden biliyorsun?” sorusunu Birliktir’e yöneltti. M. Emin Birliktir’de “Sen zaten lisede de bir şey bilmiyordun Baykara” karşılığını verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise H. İbrahim Baykara’nın çok şey bildiğini, trafik konusuna herkesten çok duyarlı olarak çalışmalar ürettiğinin altını çizdi. Çoban, Birliktir ve Baykara’nın aslında birbirini çok seven iki eski arkadaş olduğunu da sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme