“Mini Mini Bir Kuş” Projesi sonuçlandı

Sinanpaşa’daki Kınık İlkokulu’nun hayvanları koruma projesi sona erdi Mini Mini Bir Kuş Konmuştu, Pencereme Konmuştu projesi çerçevesinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen törene Doğa ve Milli Parklar 5’inci Bölge Müdür yardımcıları Hasan Başyiğit ve Turgut Çivri, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyub Bayrak, Afyonkarahisar [&hellip]

"Mini Mini Bir Kuş" Projesi sonuçlandı

Sinanpaşa’daki Kınık İlkokulu’nun hayvanları koruma projesi sona erdi

Mini Mini Bir Kuş Konmuştu, Pencereme Konmuştu projesi çerçevesinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen törene Doğa ve Milli Parklar 5’inci Bölge Müdür yardımcıları Hasan Başyiğit ve Turgut Çivri, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyub Bayrak, Afyonkarahisar Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Yrd. Doç. Berfu İlter katıldı.
Proje, öğrencilerin hayvanlarını sevmesini ve korumasını, hayvanların fotoğraflarını çekerek onların da hayatın içinde canlılar olduğunu göstermek amacıyla düzenlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme