Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milyonlar Şampiyona ile Afyonkarahisar’ı izledi”

Afyonkarahisar’da yapılan Dünya Motokros

Afyonkarahisar’da yapılan Dünya Motokros Şampiyonası sonrasında açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, hem şampiyonayı hem de Afyonkarahisar’ı milyonlarca insanın izlediğini söyledi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da yapılan Dünya Motokros Şampiyonası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Milyonlarca insan Dünya Motokros Şampiyonası’nı ile Afyonkarahisar’ı izledi. Şampiyona 57 televizyon kuruluşu tarafından 7 kıtada, 176 ülkede canlı yayınlanması ile yaklaşık olarak 3.3 milyar insan tarafından yarışlar canlı olarak takip edildi. Bu hem ilimiz hem de ülkemizin tanıtımı açısından son derece önemli bir olay” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDİYORUZ”
Dünya Motokros Şampiyonası’nı himayesine alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Yurdunuseven, “Bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen bir organizasyon olmanın onuru yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Geçen yıldan itibaren Dünya Motokros Şampiyonası için destek sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ile Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğluna, Afyonkarahisar Belediyemize, Türkiye Motor Sporları Federasyonuna ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“DEMEKKİ GÜZEL İŞLER YAPILMIŞ”
Afyonkarahisar’da güzel işler yapıldığına dikkat çeken Yurdunuseven, “Bu yıl hem kategorilerin sayısı arttı, hem katılımcıların sayısı arttı, hem de seyircilerin sayısı arttı. Demek ki güzel işler yapılmış, inşallah önümüzdeki yıllarda bunun daha iyisini gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti