• Haberler
  • Siyaset
  • 'Milliyetçiler Vatan Partisi'nde' – Kocatepe Gazetesi

'Milliyetçiler Vatan Partisi'nde' – Kocatepe Gazetesi

Vatan Partisi Afyonkarahisar Basın, Halkla İlişkiler ve Propaganda Bürosu Sorumlusu Halil Şahin, Vatan Partisi'nin milli konularda önemli hamleler yaptıklarını belirtti. Şahin, 'Her zaman olduğu gibi ulusal konulardaki başarılı hamleleriyle milliyetçiler tarafından ilgiyle izlenen Vatan Partisi, bu konuda da AKP ve MHP'de görünen yol ayrımında çok doğru bir tutum alarak, Atatürkçü, laik ve tam bağımsızlıkçı milliyetçilerin [&hellip]

Vatan Partisi Afyonkarahisar Basın, Halkla İlişkiler ve Propaganda Bürosu Sorumlusu Halil Şahin, Vatan Partisi’nin milli konularda önemli hamleler yaptıklarını belirtti. Şahin, “Her zaman olduğu gibi ulusal konulardaki başarılı hamleleriyle milliyetçiler tarafından ilgiyle izlenen Vatan Partisi, bu konuda da AKP ve MHP’de görünen yol ayrımında çok doğru bir tutum alarak, Atatürkçü, laik ve tam bağımsızlıkçı milliyetçilerin sesi olma yolunda ilerlemektedir” dedi.
ÜLKÜCÜ KÖKENLİ BİRÇOK İSİM VAR
Şahin, şu ifadeleri kullandı:
“Bölücü terör örgüt lideri Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan E. Albay Hasan Atilla Uğur, Abdullah Öcalan’a müebbet hapis cezası veren Emekli Devlet Güvenlik Mahkemesi hakimi Turgut Okyay, ülkücü camianın önde gelen isimlerinden E. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’ı bünyesine katan Vatan Partisi son günlerde de milliyetçiler tarafından rağbet gören bir konumdadır. Geçtiğimiz günlerde de Kars eski belediye başkanı Tuncay Mutluer ve çok sayıda vatanseverin Vatan Partisi’ne katılması, Vatan Partisi’nin milliyetçileri birleştiren bir konumda olduğunu gösteriyor. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in sözde Ermeni Soykırımı yalanlarına karşı uluslararası düzlemde verdiği mücadele, partinin özellikle bölge ülkelerinde ve tüm Avrasya’da kurduğu dostane ilişkiler, memleketin içerisinde bulunduğu kritik anlarda takındığı doğru ve yol gösterici tutumlar Vatan Partisi’ni milliyetçilerin gözünde birleştirici ve önder bir konuma getirdiğini gösteriyor.”

Bakmadan Geçme