• Haberler
  • Spor
  • “Milli takımlarda, Avrupa liglerinde oynamak istiyorum”

“Milli takımlarda, Avrupa liglerinde oynamak istiyorum”

AFJET Afyonspor’un genç oyuncularından Seyfettin Anıl Yaşar, verdiği röportajda her maç performansının üstüne koyup önce takımında katkı sağlayıp sonra üst liglerde, milli takımlarda ve Avrupa liglerinde oynamak istediğini söyledi   Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un başarılı savunma oyuncusu Seyfettin Anıl Yaşar, kulüp sosyal medyasından yayınlanan röportajı ile değerlendirmelerde bulundu. Yaşar, genç [&hellip]

AFJET Afyonspor’un genç oyuncularından Seyfettin Anıl Yaşar, verdiği röportajda her maç performansının üstüne koyup önce takımında katkı sağlayıp sonra üst liglerde, milli takımlarda ve Avrupa liglerinde oynamak istediğini söyledi

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un başarılı savunma oyuncusu Seyfettin Anıl Yaşar, kulüp sosyal medyasından yayınlanan röportajı ile değerlendirmelerde bulundu. Yaşar, genç yaşına rağmen dikkat çeken başarısı ile A takımda forma şansı buluyor. 18 yaşındaki oyuncu savunmada yaptığı başarılı müdahaleler ve hücuma kattığı atak yönü ile de izleyenlerin takdirini topluyor. İşte Seyfettin Anıl Yaşar’ın o röportajı sizlerle:
SORU: Öncelikle nasıl bir çocukluk geçirdin?
YAŞAR: Mahalle arasında arkadaşlarımla futbol oynayarak geçti çocukluğum. Küçüklüğümden beri tek hayalim futbolcu olmaktı. Okuldan önce, okuldan sonra, tatillerde tüm günüm futbol oynayarak geçerdi.
SORU: 2018 yılında AFJET Afyonspor’un altyapı takımlarında mücadele etmeye başladın ve sonrasında profesyonel sözleşmeye imza attın. Gelişim liglerinde oynadığın zamanları nasıl değerlendirirsin?
YAŞAR: İlk zamanlar altyapıya geldiğim yıl çok iyi bir ekibimiz vardı. Gerek takım arkadaşlarım gerek hocalarımız çok iyi kenetlenmiştik. Üst sıralara oynuyorduk. Maçlarda çok iyi mücadele ediyorduk. Diğer yılda da takımım için elimden geleni yapmaya çalıştım. Alt yapıda hocalarımın üzerimde emeği çoktur.
SORU: Uzun vadede kendine nasıl bir kariyer planlıyorsun? Kendini hangi liglere yakın görüyorsun?
YAŞAR: Öncelikle Süper Lig’de daha sonra Avrupa’da, İngiltere Premier Lig’de ve A Milli Takımda oynama hayalini kuruyorum.
SORU: Kendine hangi futbolcuları örnek alıyorsun? Türkiye’de ve dünyada beğendiğin isimler kimler?
YAŞAR: Ülkemizde Başakşehir’de forma giyen Alexandru Epureanu ve dünyada da Liverpool formasını giyen Virgil Van Dijk’ı örnek alıyorum.
SORU: Kendini geliştirmek için ekstra neler yapıyorsun? Öz eleştiri yaptığında eksik gördüğün yerler neler?
YAŞAR: Daha öğrenmem gereken çok şey var. Her maç ağabeylerimden, hocalarımdan öğrendiğim şeylerle oyunumun üstüne koymaya çalışıyorum. Hep öğrenmeye, çalışmaya devam ediyorum.
“FUTBOLDAN KAZANDIĞIM
İLK PARAYI AİLEME VERDİM”
SORU: Futboldan kazandığın ilk parayla neler yaptın?
YAŞAR: Futboldan kazandığım ilk parayı aileme verdim.
SORU: Henüz çok genç bir oyuncusun. AFJET Afyonspor’da kendine nasıl bir kariyer planlıyorsun?
YAŞAR: İki senedir A takımla antrenmanlara çıkıyorum. Bu sene Özgür Zengin hocamın şans vermesiyle oynama fırsatı buldum. Her maç performansımın üstüne koyup önce takımımıza elimden geldiğince katkı sağlayıp sonra üst liglerde, millî takımlarda, Avrupa liglerinde oynamak istiyorum.
“TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE
OYNAMAYI ÇOK İSTERDİM”
SORU: Seyircisiz maçlar seni nasıl etkiliyor?
YAŞAR: Şans bulduğum maçlarda taraftarımızın önünde oynamayı çok isterdim. Pandemi döneminin hemen geçmesini ve taraftarımızın önünde oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme