• Haberler
  • Genel
  • Milli Şair’i iyi anlayalım – Kocatepe Gazetesi

Milli Şair’i iyi anlayalım – Kocatepe Gazetesi

İstiklal Marşımız’ın güftesini yazan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, yâd edildi Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 77. yıldönümünde, Eski Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen panelle anıldı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Dersaadet Kültür Platformu’nun katkılarıyla düzenlenen panelle katılım yoğun oldu.Sunuculuğunu radyocu spiker Cihat Şimşek’in yaptığı panelin moderatörlüğünü ise Türkiye Yazarlar Platformu İstanbul Şube Başkanı Şair- Yazar Mahmut [&hellip]

Milli Şair'i iyi anlayalım

İstiklal Marşımız’ın güftesini yazan Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, yâd edildi

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 77. yıldönümünde, Eski Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen panelle anıldı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Dersaadet Kültür Platformu’nun katkılarıyla düzenlenen panelle katılım yoğun oldu.
Sunuculuğunu radyocu spiker Cihat Şimşek’in yaptığı panelin moderatörlüğünü ise Türkiye Yazarlar Platformu İstanbul Şube Başkanı Şair- Yazar Mahmut Bıyıklı üstlendi. Dersaadet Kültür Platformu Genel Başkanı Yazar Mehmet Kamil Berse ve Şair-Yazar-Ressam Recep Garip’in konuşmacı olarak katıldığı panelde, Mehmet Akif Ersoy rahmetle yâd edildi.
Mehmet Akif Ersoy’un yaşamı ve şiirleri üzerine çeşitli anlatımlar yapan konuşmacılar, milli şairimizin daha iyi anlaşılabilmesi için yaşamının ve yaşadığı şartların çok iyi idrak edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu konuda, panele katılanlara başta Safahat olmak üzere Mehmet Akif Ersoy’u anlatan kitapları okumalarını tavsiye eden konuşmacılar, özellikle genç neslin, Allah, Peygamber ve vatan sevgisini Mehmet Akif Ersoy’un hayatında çok iyi anlayabileceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme