Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Mücadelede Afyon’un önemi anlatıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen panelde Milli Mücadelenin 100. Yılı ve Milli Mücadelede Afyonkarahisar’ın önemi anlatıldı

 

Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda düzenlenen panelde Prof. Dr. Ahmet Altıntaş tarafından “Milli Mücadelede Afyonkarahisar”, Prof. Dr. Kemal Yakut tarafından “1918-1922 Yılları Arasında Türkiye’yi Paylaşma Tasarıları” ve Ahmet Urfalı tarafından “Milli Mücadele Edebiyatına” ilişkin bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen panele Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve Kent Konseyi üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Özen ve öğrencileri, milli mücadele dönemine ait kahramanlık türküleri seslendirdi.
Panel sonunda Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk tarafından konuşmacılara teşekkür plaketi verildi.