• Haberler
  • Spor
  • Milli motorculardan özel akrobasi gösterisi

Milli motorculardan özel akrobasi gösterisi

Afyonkarahisar’da 30 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcular, yapımı tamamlanan pistte özel bir gösteri sundu. Kanal3 ekranlarından canlı yayınlanan sporcuların şovunu Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İl Başkanı Nadir Güzbey ve çok sayıda vatandaş izledi. [&hellip]

Afyonkarahisar’da 30 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcular, yapımı tamamlanan pistte özel bir gösteri sundu. Kanal3 ekranlarından canlı yayınlanan sporcuların şovunu Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İl Başkanı Nadir Güzbey ve çok sayıda vatandaş izledi. Milli sporcular Mustafa Çetin ve Emircan Şenkalaycı özel pistte yaptıkları akrobasi gösterileriyle büyük beğeni topladı.
Program arasında açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, “Afyonkarahisar’dan tüm dünyaya, Türkiye’nin gençliğini ve spor gücünü göstereceğiz” dedi.
Uçar, 1-2 Eylül’de düzenlenecek şampiyonaya ilişkin Motor Sporları Merkezi’nde yaptığı açıklamada, motokrosun dünyanın en çok sevilen sporlarından biri olduğunu söyledi.
Şampiyonada, Türkiye’yi beş milli sporcunun temsil edeceğini belirten Uçar, “Dünyanın en büyük motokros şampiyonlarını ve en büyük zirve sporcuları burada olacak. Afyonkarahisar’dan tüm dünyaya, Türkiye’nin gençliğini ve spor gücünü göstereceğiz. Burada Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve belediyenin katkıları ile dünyanın en güzel, en kapsamlı motokros parkurunu yaptık. Bu şampiyona, en az 50 bin seyirciyle Afyonkarahisar’ı ve Türkiye’yi tüm dünyaya spor penceresinden duyurduğumuz, sesimizi haykırdığımız bir organizasyon olacak” şeklinde konuştu.
Şampiyonaya hazırlık sürecinde pistte iyileştirmeler yapıldığını dile getiren Uçar, pistin dünya standartlarında olduğunu aktardı.

Bakmadan Geçme