Milli Karateciler'den Fuar Hastanesi'ne ziyaret

Milli Takım Antrenörü Mehmet Güngel ve 3 bayan Milli sporcu Avrupa Şampiyonası öncesi kamp yaptıkları Afyonkarahisar'da Fuar Hastanesi'ne ziyarette bulundu Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Dr. Ali Ertan Ercan ve Basın İletişim Sorumlusu Şule Akan'ı ziyaret eden Milliler keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bu hafta sonu, İzmir'de, Kulüpler Arası Avrupa şampiyonası gerçekleşecek. Marmara Bölgesini temsilen [&hellip]

Milli Karateciler’den Fuar Hastanesi’ne ziyaret

Milli Takım Antrenörü Mehmet Güngel ve 3 bayan Milli sporcu Avrupa Şampiyonası öncesi kamp yaptıkları Afyonkarahisar’da Fuar Hastanesi’ne ziyarette bulundu

Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Dr. Ali Ertan Ercan ve Basın İletişim Sorumlusu Şule Akan’ı ziyaret eden Milliler keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bu hafta sonu, İzmir’de, Kulüpler Arası Avrupa şampiyonası gerçekleşecek. Marmara Bölgesini temsilen Avrupa şampiyonasına katılacaklarını belirten Güngel, “İyi bir müsabaka olacağını ümit ediyorum. Sporcularımız daha iyiler. Büyük kadınlar Kata A Milli takımı olarak ülkemizi temsil ediyorlar. Avrupa Şampiyonası’ndan gelince de dünya şampiyonasına Almanya Bremen’de hazırlanacağız. 3 ay kamp süremiz var. Başarılı olan bu sporcularımızla da çocuk yaşlardan itibaren birlikteliğimiz sürüyor. Sporcularımızın başarısı, yeni yetişen küçük yaştaki çocuklarımıza örnek olacaktır. Biz de eğitici olarak yıllardır bu misyonla yeni sporcuları yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Bazı sporcuların hayatlarını kaybetmelerinin ardından, sporcu sağlığının da öneminin altını çizen Güngel, Fuar Hastanesi’ne milli sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
Büyük Bayanlar Kata’da, Avrupa 2’ncisi olan Dilara Bozan (İzmir), Gençler Avrupa 3’üncüsü Rabia Küsmüş (Ankara), Gençler Avrupa 3’üncüsü Gizem Şahin (Ankara) de, antrenörleri Mehmet Güngel nezaretinde hazırlandıkları bu şampiyonadan da madalya ile dönmek istediklerini söyledi.
Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Dr. Ali Ertan Ercan da, Fuar Hastanesi’nin spora ve sporculara her zaman desteklerinin süreceğini belirterek, millilere başarılar diledi.
Öte yandan, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 3 sporcusu milli takım kampına davet edildi. Kampa gidecek olan sporcuların sağlık kontrolleri, Fuar Hastanesi’nde yapıldı.
Şubat Ayı’nda Balıkesir-Burhaniye’de yapılan Türkiye Minikler Karate Şampiyonası ve Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda dereceye giren Afyonlu 3 karateci, 13-16 Haziran 2014 tarihlerinde Türkiye’de yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası öncesi Milli Takım kadrosuna dahil edilecek.
Burhaniye’deki şampiyonada, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından olan ikiz kardeşler; Emirkan Yılmaz 2’nci, Ayşe Yılmaz 3’üncü, Mehmet Emre Yavuz, 3’üncü olarak Afyonkarahisar’a madalya kazandıran sporcular olurken milli takım kadrosuna dahil oldu.
9 Haziran’daki milli takım kampı öncesi, sporcuların sağlık kontrolü, Fuar Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fatih Oğuz tarafından yapıldı. Sağlıklı oldukları belirtilen karateciler, bu müsabakanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, Balkan Şampiyonası’ndan da başarıyla dönmek için mücadele edeceklerini söylediler. Uluslararası derece alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerinin altını çizen sporcular, Fuar Hastanesi’ne ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme