• Haberler
  • Genel
  • “Milli İttifak, milletin iktidarını sağlayacak”

“Milli İttifak, milletin iktidarını sağlayacak”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ, Büyük Birlik Partisi ile yaptıkları ittifakın önemine dikkat çekti. Dağ, Milli İttifak’ın milletin iktidarı olacağını söyledi Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi İl Başkanlıkları, 7 Haziran seçimlerinde birlikte destekleyecekleri milletvekili adaylarını basına tanıttı. Çakmak Marble Otel’de düzenlenen toplantıya milletvekili adayları Halit Kuş, Süleyman Çağlar, Yaşar Karakaya, Bekir [&hellip]

"Milli İttifak, milletin iktidarını sağlayacak"

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ, Büyük Birlik Partisi ile yaptıkları
ittifakın önemine dikkat çekti. Dağ, Milli İttifak’ın milletin iktidarı olacağını söyledi

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi İl Başkanlıkları, 7 Haziran seçimlerinde birlikte destekleyecekleri milletvekili adaylarını basına tanıttı. Çakmak Marble Otel’de düzenlenen toplantıya milletvekili adayları Halit Kuş, Süleyman Çağlar, Yaşar Karakaya, Bekir Daldal ve Mehmet Akkoyun’un yanı sıra Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ, “Bu ülke, dine yasak koyanlara bırakılmadığı gibi, dinin içini boşaltanlara da bırakılmayacaktır. Bu güzel ülkemiz, laiklik maskesi altında arsızlık yapanlara bırakılmayacağı gibi, muhafazakârlık kisvesi altında hırsızlık yapanlara da bırakılmayacak. Bu seçim alternatifsiz değilsiniz. Alternatif sizlersiniz. Milli İttifak, barajları yıkacak, inşallah milletin iktidarı olarak 8 Haziran günü toplumumuzun huzuruna çıkacaktır” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel de “Milli İttifak, ülke genelinde heyecanla karşılanmıştır. Bu iki birliktelik iki partinin Meclis’e taşınması için yapılan bir ittifak değildir. Bu ittifak, yolsuzluk ve yoksulluktan çıkmak için kurulan bir ittifaktır. Saadet Partisi de Büyük Birlik Partisi de halkın manevi değerlerine saygı gösteren, Lider Ülke Türkiye’yi hedefleyen, bu milletin aslını temsil eden iki partidir. Bu ittifak, iktidara adaydır” ifadelerini kullandı.
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker ise kendilerine verilen hiçbir oyun boşa gitmeyeceğini aktardı. Çoker, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Oyunuz boşa gitmesin’ deniyor. Şimdiye kadar AK Parti’ye verilen oy boşa gitmedi mi? CHP’ye, MHP’ye verilen oylar boşa gitmedi mi? CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza sesleniyoruz: AK Parti’nin hangi çıkardığı yasayı engelleyebildiniz? MHP’ye oy veren vatandaşlarımıza sesleniyoruz: AK Parti’nin hangi yanlış düzenlemesini önleyebildiniz? Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’ne verilen hiçbir oy boşa gitmemiştir. Biz, aldığımız oyların sorumluluğunu yerine getirdik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme