• Haberler
  • Siyaset
  • Milli İstişare Toplantısı düzenlenmeli – Kocatepe Gazetesi

Milli İstişare Toplantısı düzenlenmeli – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından Türkiye'de yeni bir siyaset için fırsat ortaya çıktığını belirtti. Şenel, 'Biz, Saadet Partisi olarak, 15 Temmuz'un, bütün vahametine rağmen Türkiye için yeni bir fırsat,  yeni bir umut ve yeni bir başlangıç oluşturabileceğini vurguluyoruz. Evet, 15 Temmuz Ordu'nun içindeki darbecilerin, cuntacıların ve ihanet çetelerinin temizlenmesi [&hellip]

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Türkiye’de yeni bir siyaset için fırsat ortaya çıktığını belirtti. Şenel, “Biz, Saadet Partisi olarak, 15 Temmuz’un, bütün vahametine rağmen Türkiye için yeni bir fırsat,  yeni bir umut ve yeni bir başlangıç oluşturabileceğini vurguluyoruz. Evet, 15 Temmuz Ordu’nun içindeki darbecilerin, cuntacıların ve ihanet çetelerinin temizlenmesi için bir fırsattır. 15 Temmuz, devletin bütün kurumlarına, hatta en mahrem noktalarına kadar sirayet etmiş olan habis urların temizlenmesi için bir fırsattır. 15 Temmuz, NATO ile, Amerika ile işbirliği yapılarak ne Türkiye’ye, ne de İslam dünyasına hizmet edilemeyeceğini anlamak için bir fırsattır. En nihayetinde 15 Temmuz, Türkiye’nin aslına, özüne ve ruh köküne dönmesi için tarihi bir fırsattır. Biz, bundan sonra da atılacak müspet adımları desteklemeye hazırız” dedi.
MİLLİ İRADE GÜÇLENMELİ
Şenel, milli iradenin güçlendirilmesi için şu öneriyi yaptı:
“Darbecisi, cuntacısı, teröristi, canlı bombacısı hep aynı karanlık mihraklar tarafından yönlendirilmekte ve aynı karanlık hedefe hizmet etmektedir. Hedef Türkiye’dir. Hedef Türkiye’yi parçalamaktır. Güneydoğu’yu Türkiye’den koparmaktır. Amaç, Büyük İsrail’i kurmaktır. Küresel Emperyalizmin Büyük Ortadoğu Projesi adım adım uygulanıyor. Irak’da hedeflerine ulaştılar. Libya’da, Suriye’de, Yemen’de hedeflerine ulaştılar. Şimdi asıl hedefleri, nihai hedefleri olan Türkiye’dir. Cuntacılar eliyle yapamadıklarını şimdi terörü, yeniden hortlatarak,  Güneydoğu’dan sonra Karadeniz’e yayarak gerçekleştirmeye çalışıyorlar. İlk fırsatta, hemen derhal, Sayın Cumhurbaşkanının öncülüğünde, toplumun bütün kesimlerinin temsil edildiği bir “Milli İstişare Toplantısı” gerçekleştirilmelidir. Dost ve müttefik tanımlaması yeniden gözden geçirilmeli, dış politikada D-8 oluşumu, Şangay 5’lisi gibi alternatif dengeler geliştirilmelidir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme