'Milli irade, milliyetçi iradeye dönüşecek'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde MHP'nin başarılı olacağını belirtti. Yılmaz, 'Sandıkta, milli irade, milliyetçi iradeye dönüşecek' dedi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile sohbet eden Yılmaz, Türk Milleti'nin 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni tercih edeceğini söyledi. Yılmaz, 'Biz [&hellip]

“Milli irade, milliyetçi iradeye dönüşecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde MHP’nin başarılı olacağını belirtti. Yılmaz, “Sandıkta, milli irade, milliyetçi iradeye dönüşecek” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile sohbet eden Yılmaz, Türk Milleti’nin 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni tercih edeceğini söyledi. Yılmaz, “Biz Büyük Ortaoğu Projesi’nin gereği olarak atılan adımların hepsinin farkındayız. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 12 yıldır yaptığı ihanetleri anlatacağız, ama iftira etmeyeceğiz. Biz ekonomik olarak da neler yapacağımızı, kimlerle yapacağımızı halkımıza anlatacağız. MHP halkın umududur. MHP, Türkiye’nin istikrarının teminatıdır. Bunu Seçim Beyannamemiz’de de anlatacağız.Sandıklarda milli iradenin milliyetçi iradeye dönüştüğünü Allah’ın izniyle göreceksiniz. Sandığa gitmeyen insanların da sandığa gitmesini sağlamak da bizim vazifelerimiz arasında” dedi.
“KİMSEDEN İCAZET
ALMAYACAĞIZ”
MHP’nin iktidar yürüyüşünde kimseden icazet almayacağını söyleyen Yılmaz, “İktidara gelirken Avrupa Birliği’nden de, ne Amerika Birleşik Devletleri’nden de, Yahudi Lobileri’nden de icazet almayacağız” ifadelerini kullandı.
1000 YILLIK
KARDEŞLİK VURGUSU
Türkiye’de 1000 yıllık kardeşliğin bozulması için gayret gösterenlerin bulunduğunu aktaran Yılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizin geldiği noktada iktidar olmak zorunda. Bir tarafta 1000 yıllık kardeşliğimizin sürdürülmesi çalışmaları var, bir tarafta 36 etnik yapı söylemi ve bunun fitili ateşleyecek bir yaklaşım söz konusu. Devlet eliyle anadili Kürtçe olan kişilerin birbirilerini anlamasına çalışıyorlar. Bir milletin olmazsa olmaz şartlarından birisi ortak dildir. Sevr Antlaşması’nda Kürdistan, dil birliği olmadığı için kurulmadı. Terör örgütü ile müzakereden öte mutabakat noktasına gelindi. Bunun temelleri yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ile atıldı, Bölgesel Kalkınma Ajansları ile atıldı. Tüm Türkiye çapında bütünşehir ve büyükşehir çalışmaları başladı. 2015 seçimlerinden sonra Adıyaman ve Ağrı’da büyütülmüş şehir organizasyonu pilot olarak uygulanacak. Hedeflerden biri, valililere referandum yapma dahil geniş yetki verilmesidir” şeklinde konuştu.
“AKP, HDP’NİN
EKSİKLİĞİNİ
HİSSETTİRMEYECEK”
Halkın Adalet ve Kalkınma Partisi ile HDP arasında tercih yapmaya zorlandığına dikkat çeken Yılmaz, “Adalet ve Kalkınma Partisi Güneydoğu’dan öyle adaylar koyacak ki HDP barajı aşsa da aşmasa da kazanan PKK olacak. HDP barajı aşmasa da yokluğunu hissetmeyeceğiz. HDP’nin planları AKP şemsiyesi altında aynen devam edecek. HDP’li milletvekillerinden daha çok bazı AKP’li milletvekillerinin PKK’nın istediği sürece daha çok hizmet ettiğini görüyoruz. Neye el kaldırdığını bilmeden, olayların üzerine giden milletvekili topluluğu ile karşı karşıyayız. Böyle bir bilinçsizlik, böyle bir takipsizlik artniyetli ve teşkilatlı unsurların lehine işletiliyor. Hazmettire hazmettire bugünlere geldik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme