Milli İrade 98 yaşında – Kocatepe Gazetesi

Türk Milleti’nin İstiklal Mücadelesinin en önemli safhalarından birisi olarak Türk insanının “teba” olmaktan “fert” olmaya adım attığı tarihi günde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin dualarla bir milletin ümidi olarak hizmete başlamasının yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün coşkuyla kutlanacak.23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAKTBMM'nin 98'inci kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı [&hellip]

Türk Milleti’nin İstiklal Mücadelesinin en önemli safhalarından birisi olarak Türk insanının “teba” olmaktan “fert” olmaya adım attığı tarihi günde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin dualarla bir milletin ümidi olarak hizmete başlamasının yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün coşkuyla kutlanacak.
23 NİSAN COŞKUYLA
 KUTLANACAK
TBMM’nin 98’inci kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde olduğu gibi bugün Afyonkarahisar’da da coşkuyla kutlanacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilk tören Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda bugün sabah saat 09.00’da çelenk sunumu ile başlayacak. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın anıta çelenk sunacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla burada ki tören son bulacak. Bayram kutlama töreni saat 10:00’da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yapacak. Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Kurumu Çocuk Korosu tarafından şarkılar seslendirilecek. Daha sonra sırasıyla; Atatürk İlkokulu Anasınıfı Adıyaman Halk Oyunları gösterisi, öğrenci Halil Kağan Çayır tarafından “Egemenlik Ulusundur” şiiri okunacak. 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu öğrencilerince “Anadolu Ateşi Gösterisi” sunumu, öğrenci Berra Ecrin Kırka tarafından şiir okunması, Asım Kocabıyık Anaokulunun “Dünden Bugüne Türk Devletleri” gösterisi, Selçuklu İlkokulu öğrencilerinin kaşık gösterisi, ödül töreni, Bayraktepe ve Mehmet Yağcıoğlu İlkokulu öğrencilerinin Zeybek gösterisi gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme