• Haberler
  • Genel
  • Milli görüşçüler konferansta buluştu – Kocatepe Gazetesi

Milli görüşçüler konferansta buluştu – Kocatepe Gazetesi

Adil dünya düzenini oluşturma amacını taşıyan milli görüşün felsefesi ve milli görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın da anıldığı “Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor” konferansında milli görüşçüler biraraya geldi “Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor” konferansına SP’liler ve milli görüş camiası yoğun ilgi gösterdi. Milli görüş lideri merhum Prof. DR. Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle anıldığı konferans [&hellip]

Milli görüşçüler konferansta buluştu

Adil dünya düzenini oluşturma amacını taşıyan milli görüşün felsefesi ve milli görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın da anıldığı “Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor” konferansında milli görüşçüler biraraya geldi

“Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor” konferansına SP’liler ve milli görüş camiası yoğun ilgi gösterdi. Milli görüş lideri merhum Prof. DR. Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle anıldığı konferans bu yönüylede ayrı bir anlam taşıdı.
“FÜZELER İSRAİL’İ KORUYACAK”
“Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor” konferansı öncesi konuşan SP Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün yaptı. Milli görüşün ırkçı, emperyalist, siyonistlerin her türlü oyununa rağmen teslim olmayıp davasında sadık olanların mücadelesi olduğunu söyledi. SP’ye Türkiye ve İslam Aleminin ihtiyacı olduğunu söyleyen Aygün; “SP’ye dünyanın ihtiyacı var. Milli görüş önce ahlak ve maneviyat diyenlerin davasıdır. Terörü çözmenin tek şartı İslam kardeşliğidir. Bölgenin kalkındırılmasıdır. Biz; Kürt açılımı, Ermeni açılımı, Roman açılımı gibi fiten açılımlarını reddediyoruz. Biz Müslümanız, kardeşiz diyoruz. Bu yüzdende adımız Müslüman dinimiz İslam’dır diyoruz. Bugün ülkemize konuçlandırılan patroitlarla, füze kalkanlarıda İsrail’i korumak için ülkemize yerleştirilmiştir. On yıldır AKP iktidarında zina serbest, domuz kasaplık hayvan, kredi kartlarıyla ekonomiyide, ahlakıda çökertildi.” dedi. SP Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün, Afyonkarahisar’a Şeker, Et-Balık Kurumu, alkoloid ve Çay ilçesine SEKA gibi devasa fabrikaların milli görüş iktidarında bırakıldığını sözlerine ekledi. Gazlıgöl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Sarıkaya bir şiir okudu. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyasi konuşmalarını içeren bir film izlendi.
HEDEF ADİL DÜNYA DÜZENİ
SP GİK Üyesi Mustafa Hasan Öz, partisinin genel merkezince “Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor?” başlığı altında organize edilen toplantılarda Türkiye’nin pek çok şehrinde genel merkez hatiplerince milli görüşün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın konuşulmayan yüzünün anlatıldığını söyledi. “Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor?” başlıklı konferans serisinde görevlendirilmek üzere Afyonkarahisar’a geldiğini belirten Öz; “Cennet mekan muhterem hocamızın vefatının birinci yıldönümü olması nedeniyle genel merkezimizin Türkiye çapında yürüttüğü anma programlarıyla beraber iki önemli özelliği Afyon konferansında da müzakere etmek istiyorum. Bu konuşma ve çalışmalarımız sadece insanlığın dünya ve ahiret saadetlerini temin etmek için milli görüşçüler tarafından yürütülen çalışmalardan bir tanesidir. Dünya çapında 40 yılı aşkın faaliyetlerini yürütün milli görüş hareketi adeta dünya gerçeklerini ortaya koyan ve uzun yıllar din mücadelesini sürdürürken büyük bir kök salmış olan adil bir dünya kurmayı sağlayan bir harekettir.” diye konuştu.
HAYIRLI HİZMETLER SÜRÜYOR
Milli görüş hareketi mensuplarının büyük oyunlarla karşılaşıp, büyük bedeller ödediklerini ifade eden SP GİK üyesi Mustafa Hasan Öz, hiçbir hareket mensubunun asla davasından vazgeçmediğinin altını çizdi. Milli görüşçülerin asla millete ihanet etmediklerini, halka yanlış yapmayıp yalan söylemediklerini belirten Öz; “Önlerine gelen ne kadar büyük dünya menfaatleri var ise hepsini ellerinin tersi ile ittiler. Asıl menfaat yer yüzünüde yaradılışımızın asıl nedeni olan Allah’ın rızası için bütün bedelleri ödemeye, mücadeleyi sürdürmeye devam eder. Şu anda 40’a yakın kuruluşlarıyla hizmetlerini devam ettiren milli görüş hareketinin tek siyasi temsilcisi olan SP’nin yeniden önümüzdeki dönemde halkımıza hayırlı hizmetleri dün olduğu gibi yarında yapmak amacıyla kollarını sıvamıştır.” şeklinde konuştu.
KONFERANSA YOĞUN KATILIM
Toplantıya; SP İl Başkanı Adnan Şenel, Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün, Milko Başkanı Celal Altın, Milli Görüş Avrupa Komisyon Başkanı Sefa ��enel, Emirdağ İlçe Başkanı İbrahim Doğan, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Karaca, Cansuyu Derneği İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir, AGD Şube Başkanı Mevlüt Üyümez, SP Sandıklı ilçe yönetim kurulu üyeleri, İscehisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, 2014 Beyyazı Belediye Başkan adayı Yücel Sarıkaya, Çay İlçe Başkanı Süleyman Çıtamak, Hocalar İlçe Başkanı Sadettin Eşbağ, Erkmen Belde Başkanı Musa Şimşek, Muradiye Vakfı Başkanı Mustafa Çiftçi, Konya Karatay AGD Başkanı Rauf Büyükterbiyeci, ÖĞDER Şube Başkanı Mustafa Zengin katıldılar.

Burcu AYDIN

Bakmadan Geçme