Milli Eğitim’e 25 bin liralık proje

Zafer Kalkınma Ajansı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında proje destek sözleşmesi imzalandı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında, destek almaya hak kazanan 'Afyonkarahisar’da Meslek Liselerinin Kapasitesinin Geliştirilmesi Araştırılması' projesinin sözleşmesi imzalandı.Proje kapsamında Afyonkarahisar'daki mesleki ve teknik eğitim veren liselerin mevcut durum analizi ve bu kurumların üretime dayalı eğitim modelini [&hellip]

Milli Eğitim'e 25 bin liralık proje

Zafer Kalkınma Ajansı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında proje destek sözleşmesi imzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında, destek almaya hak kazanan “Afyonkarahisar’da Meslek Liselerinin Kapasitesinin Geliştirilmesi Araştırılması” projesinin sözleşmesi imzalandı.
Proje kapsamında Afyonkarahisar’daki mesleki ve teknik eğitim veren liselerin mevcut durum analizi ve bu kurumların üretime dayalı eğitim modelini uygulayabilmeleri için bir fizibilite raporu hazırlanacak. Bu amaçla, mevcut durumu ve beklentileri ölçmek için söz konusu kurumlardaki 1500 öğrenci ile 500 öğretmene anket uygulanacak, proje ekibi tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul’daki örnek meslek liselerine ziyaretler yapılacak. Anket ve ziyaret sonuçları rapor haline getirilecek ve web sitesi hazırlanacak. ZEKA, projeye yüzde 100 oranında 25 bin 390 TL destek sağlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme