• Haberler
  • Genel
  • Milli Eğitim'de yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

Milli Eğitim'de yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

Okul Müdürleri ve idarecilerine yönelik yeni uygulama ile okullarda müdürlük yapmak isteyenler Mİlli Eğitim'e başvuruda bulunacak. Yüz üzerinden yapılacak değerlendirmede 75 alanlar yeniden yönetici olacak. Okullarda yöneticilik için yapılacak başvurular yüz üzerinden değerlendirilip 75 ve üzerinde puan alanlar tekrar müdür olabilecek.Edinilen bilgiye göre yeni çıkan yönetmelik doğrultusunda mevcut okul yöneticileri yeni görevlendirmeye kadar görevlerini sürdürecek. [&hellip]

Milli Eğitim’de yeni dönem

Okul Müdürleri ve idarecilerine yönelik yeni uygulama ile okullarda müdürlük yapmak isteyenler Mİlli Eğitim’e başvuruda bulunacak. Yüz üzerinden yapılacak değerlendirmede 75 alanlar yeniden yönetici olacak.

Okullarda yöneticilik için yapılacak başvurular yüz üzerinden değerlendirilip 75 ve üzerinde puan alanlar tekrar müdür olabilecek.
Edinilen bilgiye göre; yeni çıkan yönetmelik doğrultusunda mevcut okul yöneticileri yeni görevlendirmeye kadar görevlerini sürdürecek. Okullarda yöneticilik yapmak isteyenler Ek1 başvuru formu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuracaklar. Başvuru formları değerlendirmeye alınacak. Yüz üzerinden yapılacak olan değerlendirme sonucu 75 ve üzerinde puan alan başvuru sahipleri yeniden yönetici olarak görevlendirilecek. Değerlendirme komisyonuna Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlık edecek.
Bu uygulama ile okul yöneticilerinin genelinde büyük bir değişim yaşanacağı belirtiliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme