• Haberler
  • Genel
  • Milli Eğitim Müdürleri toplandı – Kocatepe Gazetesi

Milli Eğitim Müdürleri toplandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’a bağlı ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım başkanlığında, Sinanpaşa İrem Düğün Salonu bahçesindeki Yörük çadırında toplandı. Toplantı öncesinde ilçedeki okulları ziyaret ederek incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okullarda eğitimin daha verimli hale gelmesi için değerlendirmelerde bulundu. Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bugün okullarımızı gezerek yerinde inceleme fırsatı [&hellip]

Milli Eğitim Müdürleri toplandı

Afyonkarahisar’a bağlı ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım başkanlığında, Sinanpaşa İrem Düğün Salonu bahçesindeki Yörük çadırında toplandı.

Toplantı öncesinde ilçedeki okulları ziyaret ederek incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okullarda eğitimin daha verimli hale gelmesi için değerlendirmelerde bulundu. Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bugün okullarımızı gezerek yerinde inceleme fırsatı buldunuz. Bizlerin göremediği sizlerin gördüğü eksiklik ve noksanlıkları dile getirerek hep birlikte değerlendireceğiz, varsa eksiklikleri ve yanlışlıkları düzelteceğiz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Toplantıda sunumla ilçenin genel tanıtımı da yapıldı. (AA)

Bakmadan Geçme