MİLLİ DİRİLİŞ 100. YILINDA – Kocatepe Gazetesi

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstanbul’un işgalinin ardından Anadolu’da Milli Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100’üncü yıldönümünü kutlayacağız.İLK TÖREN ATATÜRK ANITI’NDAMilli Mücadele’nin 100’üncü yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yarın Afyonkarahisar’daki etkinliklerin ilk adresi Kocatepe Atatürk Anıtı olacak. Saat 9’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından anıta çelenk [&hellip]

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstanbul’un işgalinin ardından Anadolu’da Milli Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100’üncü yıldönümünü kutlayacağız.
İLK TÖREN ATATÜRK ANITI’NDA
Milli Mücadele’nin 100’üncü yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yarın Afyonkarahisar’daki etkinliklerin ilk adresi Kocatepe Atatürk Anıtı olacak. Saat 9’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından anıta çelenk konulacak.
Etkinliklerin bir sonraki adresi ise Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu olacak. Saat 10’da burada kutlama törenleri gerçekleşecek. Törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Kutlamalarda şiir dinletileri, mehteran gösterisi, halk oyunları gösterileri ve sportif gösterlerde sahnelenecek. Kutlamaların sonunda ise il genelinde başarılı öğrenciler ödüllendirilecek.

Bakmadan Geçme