• Haberler
  • Gündem
  • “Milli Dayanışma Kampanya”sına Demireller’den 100 bin TL’lik destek

“Milli Dayanışma Kampanya”sına Demireller’den 100 bin TL’lik destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na Afyonkarahisar’dan bir destek de Afyonkarahisar’ın başarılı iş insanları Şuayp ve Adnan Demirel kardeşlerden geldi   Afyonkarahisar’ın önde gelen sanayici ailelerinden Demireller ailesi “Milli Dayanışma Kampanya”sına 100 Bin TL’lik bağışla katıldı. Afyonkarahisar’ın başarılı ve sevilen iş insanı Şuayp Demirel 50 bin TL’lik bağışını kampanya için açılan hesaba yatırırken, [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası”na Afyonkarahisar’dan bir destek de Afyonkarahisar’ın başarılı iş insanları Şuayp ve Adnan Demirel kardeşlerden geldi

Afyonkarahisar’ın önde gelen sanayici ailelerinden Demireller ailesi “Milli Dayanışma Kampanya”sına 100 Bin TL’lik bağışla katıldı.
Afyonkarahisar’ın başarılı ve sevilen iş insanı Şuayp Demirel 50 bin TL’lik bağışını kampanya için açılan hesaba yatırırken, DEMMER Demireller Mermer San. ve TİC. A.Ş. adına da 50 bin TL’lik bağışta bulunuldu. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz da DEMMER ailesine teşekkür etti.
Afyonkarahisar’ın vergi rekortmenleri arasında her zaman yer alan Demirel ailesi geçtiğimiz aylarda Yerli üretim İlk Türk Kaya Kamyonu’nu üreterek tüm Türkiye’nin takdirini kazanmıştı.

Bakmadan Geçme