MİLLETVEKİLLERİNDEN KUTLAMA

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan AK Parti İl Başkanlığına atanan Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’i kutladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine Baro Başkanımız Av. Turgay Şahin bey atanmıştır.

Tüm teşkilatımıza, şehrimize ve şahsına bu atamanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.

Seçim sürecinde gayret ve özveri ile İl Başkanlığımıza vekâlet eden Hüseyin Menteş abimize de teşekkürlerimi sunuyorum…” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Afyonkarahisar Baro Başkanı Sn. Turgay Şahin’i tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.

Rabbim muvaffak eylesin inşallah.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan da “AK Parti Afyonkarahisar il Başkanlığı görevi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sayın Turgay Şahin’e tevdi edilmiştir. Görevi devreden Hüseyin Menteş başkanımıza teşekkür ediyor, görevi devralan Turgay Şahin başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme