• Haberler
  • Gündem
  • Milletvekillerinden Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Milletvekillerinden Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üç dönem AK Parti Konya Milletvekili olarak görev yapan Harun Tüfekçi, AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili-Kamu Denetçisi Zekeriya Arslan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.KARARNAME KÖŞK’TEKısa bir süre sonra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesi beklenen ve şu anda kararnamesi Köşk’te bulunan [&hellip]

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üç dönem AK Parti Konya Milletvekili olarak görev yapan Harun Tüfekçi, AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili-Kamu Denetçisi Zekeriya Arslan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
KARARNAME KÖŞK’TE
Kısa bir süre sonra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesi beklenen ve şu anda kararnamesi Köşk’te bulunan Konya eski Milletvekili Harun Tüfekçi’ye Belediye’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Burhanettin Çoban, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleriyle ilimize çok önemli hizmetler kazandıklarını söyledi.
“AFYON’UN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENECEĞİM”
Afyonkarahisar’ın son yıllarda çok ciddi gelişim gösterdiğini ifade eden Harun Tüfekçi ise kentte yapılan hizmetleri takip ettiğini belirterek, Başkan Çoban’ı bu hizmetlerinden dolayı tebrik etti. Bundan sonra Bakan Yardımcısı olarak da Afyonkarahisar’ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini ifade eden Tüfekçi, elbirliğiyle Afyonkarahisar’ı daha güzel bir kent haline getireceklerini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme