• Haberler
  • Gündem
  • Milletvekilleri Talep Etti: Doğalgaz, Trafo Merkezi, Yeni Yatırım

Milletvekilleri Talep Etti: Doğalgaz, Trafo Merkezi, Yeni Yatırım

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan ile İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek şehrin taleplerini ilettiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun geçen Genel Kurul çalışmalarına devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan Afyonkarahisar’ın taleplerini yerine getirmek için büyük çaba ve gayret gösteriyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde nöbetçi bakan olarak bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper ile birlikte ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Afyonkarahisar’ın yoğun bir şekilde talep ettiği doğalgaz ve trafo merkeziyle ilgi bir görüşme gerçekleştirdiler.

Milletvekilleri, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet siyaseti üretmeye devam ediyoruz. Bu anlamda ilimize yeni hizmet ve yatırımları kazandırmak adına tüm bakanlarımızla istişare halindeyiz. Son olarak Gazi Meclisimizde nöbetçi olarak bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Siper ile birlikte ziyaret ettik. Her fırsatta ilimize büyük destek veren sayın Bakanımıza ilk olarak İl Özel İdaremizin taleplerini ilettik. Emirdağ ve İhsaniye ilçelerimizin trafo merkezleriyle ilgili Bakanımız’la istişarelerde bulunarak sürecin hızlandırılması talebinde bulunduk. Hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde bizlerden istek ve talepte bulunduğu doğalgaz çalışmalarıyla ilgili ilçelerimizdeki doğalgaz hat çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce beldelerimizin de doğalgaza kavuşması için Sayın Bakanımıza talebimizi ilettik. İlimize büyük bir önem veren bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’a göstermiş oldukları ilgi ve alakandan dolayı hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Boş vaatlerle laf değil,  hizmet ve eser siyaseti üretmeye devam ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme