• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Yüksel’den Balkanlıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Milletvekili Yüksel’den Balkanlıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Belçika Flaman Bölgesi Milletvekili Veli Yüksel, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu Aslen Afyonkarahisar'lı bir hemşehrimiz olan Flaman Bölgesi Milletvekili Veli Yüksel'ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkan-lıoğlu, İlimiz hakkında da bilgiler verdi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan [&hellip]

Milletvekili Yüksel'den Balkanlıoğlu'na ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Belçika Flaman Bölgesi Milletvekili Veli Yüksel, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulundu

Aslen Afyonkarahisar’lı bir hemşehrimiz olan Flaman Bölgesi Milletvekili Veli Yüksel’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkan-lıoğlu, İlimiz hakkında da bilgiler verdi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Flaman Bölgesi Milletvekili Veli Yüksel, Afyonkarahisar’ı çok gelişmiş ve büyümüş gördüğünü belirterek, hem ekonomisiyle, hem kültürü, hem de zengin kaynaklarıyla ünlü Afyonkarahisar’ı yatırımcı gelmesi yönünde çalışmalar yapacağını söyledi.
Sıcak karşımalarından dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Flaman Bölgesi Milletvekili Veli Yüksel, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a başarılı çalışmalarının devamını diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme