• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Yılmaz teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Milletvekili Yılmaz teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçimlerin ardından ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor 'Vatandaşla bir arada olacağız'Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ve beldelere, seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuyor. Kemalettin Yılmaz, vatandaşın ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek, 15 Temmuz'da Meclis'in tatile girmesinin ardından, teşkilat mensuplarıyla birlikte Emirdağ'ı ziyaret ederek bilgi alış verişinde [&hellip]

Milletvekili Yılmaz teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçimlerin ardından ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor

“Vatandaşla bir arada olacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ve beldelere, seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuyor. Kemalettin Yılmaz, vatandaşın ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek, 15 Temmuz’da Meclis’in tatile girmesinin ardından, teşkilat mensuplarıyla birlikte Emirdağ’ı ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu. Ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk ve Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi de yer aldı.
Milletvekili Yılmaz, Emirdağ ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Bütün vatandaşlarımızın istedikleri anda bizlere ulaşabileceklerini belirttik. Seçim kampanyasında nasıl bütün ilçelerimize ziyaret ettiysek, bundan sonrada vatandaşımızla bir arada olacağımızı belirtmek isterim. Ramazana kadar bütün ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşımız ile iç içe olacağız. Vatandaşlarımız, gerek Ankara’da gerekse Afyonkarahisar’da her zaman kapımız açık olduğunu zaten biliyorlar ve bizlere sonsuz destek oluyorlar. Bunları duymak gurur veriyor” dedi.
“Güveninize layık olacağım”
Yılmaz, halkın vekilleri olarak, halkla bir arada olduklarını dile getirerek; “Bütün ilçelerimizi dolaşarak, vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkın sıkıntılarını ve dertlerini sürekli gündemde tutan bu sıkıntı ve dertler konusunda halkla beraber, çözüm önerileriyle birlikte yapılması gereken iş ve işlemlerin takipçisi olacak bir siyaset anlayışıyla devam edeceğiz. Bunda da kararlıyız. Bunun için AKP nin seçim süresince yapmış olduğu bütün vaatleri kayıt altına aldık” diye konuştu. Yılmaz, arşive aldıkları bu vaatleri çok sıkı takip edeceklerini ifade etti.
Hizmet için hazır olduklarını belirten Kemalettin Yılmaz, kendisine verilen görevi en iyi şekilde ifa etmek üzere göreve hazır olduğunu belirtti. Yılmaz; “Bize oy versin vermesin bütün vatandaşlarımızın bizim için ayrı bir yeri var. Tüm Emirdağlı hemşerilerime 12 Haziran seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür ediyorum. İnşallah onların bu güvenine layık olacağım” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme