• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Yılmaz Dinar’da incelemelerde bulundu

Milletvekili Yılmaz Dinar’da incelemelerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Dinar'da bir dizi ziyaretlerde bulundu Beraberinde Dinar MHP İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi İbrahim Acar, Yönetim kurulu üyesi Ahmet Demir'le birlikte önce Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı makamında ziyaret eden Yılmaz, belediye hizmetleri konusunda Başkan Acarla görüş alışverişinde bulundu.Dinar Kaymakamı Avni Kula'yı ziyaret eden Yılmaz [&hellip]

Milletvekili Yılmaz Dinar'da incelemelerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Dinar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Beraberinde Dinar MHP İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi İbrahim Acar, Yönetim kurulu üyesi Ahmet Demir’le birlikte önce Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret eden Yılmaz, belediye hizmetleri konusunda Başkan Acarla görüş alışverişinde bulundu.
Dinar Kaymakamı Avni Kula’yı ziyaret eden Yılmaz yeni görevine başlamış bulunan Kula’ya görevinde başarılar diledi. Yılmaz, zahire pazar ve çarşı esnafını da ziyaret ederek esnafların dert ve dileklerini dinledi.
Yılmaz; “Milletvekiliniz olarak sizlerin daima yanınızdayım. Sorunlarınızın çözümü için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.
Dinar Haber gazetesini ziyaret eden Kemalettin Yılmaz, burada gazetenin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali Özata, Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz ile Dinar’ın sorunları ve önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler üzerine görüş alışverişinde bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme