• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Toptaş ilçeleri geziyor – Kocatepe Gazetesi

Milletvekili Toptaş ilçeleri geziyor – Kocatepe Gazetesi

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş TBMM nin tatile girmesinin ardından günlerini ilçelerde geçirerek halkın sorunlarını dinliyor Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl teşkilatıyla ve ilçe teşkilatları mensuplaryla beraber Kaymakamları, Belediye Başkanlarını, Emniyet Amirlerini, esnaf temsilcilerini ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Toptaş köylerdeki ve ilçelerdeki halkla da buluşup desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.Milletvekili Toptaş ziyaretlerde yaptığı açıklamada Kaymakamlar ve [&hellip]

Milletvekili Toptaş ilçeleri geziyor

CHP Milletvekili Ahmet Toptaş TBMM nin tatile girmesinin ardından günlerini ilçelerde geçirerek halkın sorunlarını dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl teşkilatıyla ve ilçe teşkilatları mensuplaryla beraber Kaymakamları, Belediye Başkanlarını, Emniyet Amirlerini, esnaf temsilcilerini ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Toptaş köylerdeki ve ilçelerdeki halkla da buluşup desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.
Milletvekili Toptaş ziyaretlerde yaptığı açıklamada Kaymakamlar ve Belediye Başkanlarının sorunlarını dinlediğini söyledi. Milletvekili Toptaş; “Afyonkarahisar’ın menfaatine olacak her türlü projeyi desteklemeye varım. Oy vermiş veya vermemiş ya da şu partili bu partili demeden herkese hizmet etmek istiyorum. Yapılacak çalışmalarda küçükte olsun benim desteğim olursa mutlu eder.” dedi. Toptaş’ın ziyareti sırasında Dazkırı Kaymakamı Abbas Yeşilkuş ise Dazkırı bölgesinin unutulmaması gerektiğini ve kaymakamlığı ilk defa bir milletvekilinin ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Teşekkür ziyaretleri kapsamında Dazkırı Kızılören köyünde halkı ziyaret eden CHP Milletvekili Ahmet Toptaş’a halk büyük ilgi gösterdi.

Toptaş’dan Kaymakam Güldoğan’a ziyaret
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Sinanpaşa
Kaymakamı Ali Güldoğan’ı makamında ziyaret etti
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’a, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Necmi Kurt ve partililer eşlik etti. Kaymakam Güldoğan da, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme