Milletvekili Taytak Uyarmıştı, Haklı Çıktı

MHP Milletvekili Mehmet Taytak'ın, düğünlerde silah atılmaması konusundaki uyarısına rağmen 7 yaşındaki bir çocuk maganda kurşununun hedefi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir düğünde nikâh şahitliği yaptığı konuşmada, düğünlerde silah atılmaması konusunda önemli uyarılarda bulunmuştu. Taytak’ın bu uyarısına rağmen, Afyonkarahisar, merkeze bağlı Sülümenli Beldesinde düzenlenen bir sünnet düğününde, maganda kurşunu dehşeti yaşandı. 

Milletvekili Taytak Uyarmıştı, Haklı Çıktı

MİLLETVEKİLİ TAYTAK KÜÇÜK EYMEN’İ ZİYARET ETTİ

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, maganda kurşunu ile yaralanan 7 yaşındaki Eymen Kondu ve ailesini Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Afyonkarahisar'ın merkez ilçesine bağlı Sülümenli beldesinde gerçekleşen sünnet düğününde yaşanan talihsiz olayda, düğün esnasında havaya ateş açılması sonucu 7 yaşındaki Eymen Kondu yaralandı. Küçük Eymen, acilen Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Taytak, olaydan haberdar olduktan sonra Eymen Kondu ve ailesi ile Ankara’da yalnız bırakmadı. Hastane de 7 yaşındaki Eymen Kondu ve ailesini ziyaret eden Milletvekili Taytak, Eymen ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşadıkları zor süreci birlikte atlatmaları için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Ziyaret sırasında hastane yetkilileri ve doktorlarla da görüşen Milletvekili Taytak, küçük Eymen’in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Bakmadan Geçme