• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Taytak: Şehitlerimizin Aileleri Bize Emanettir

Milletvekili Taytak: Şehitlerimizin Aileleri Bize Emanettir

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nde görev yaparken yaşanan silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve yönetimi ve ilçe teşkilatı da eşlik etti. Taziye ziyareti esnasında şehidin ailesiyle yakından ilgilenen Milletvekili Taytak, millet olarak şehitlerimize minnet borçlu olduklarını vurgulayarak, "Şehidimizin ailesinin acısı hepimizin ortak acısıdır. Bu vatan uğruna canını feda eden her evladımız, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Taytak: Şehitlerimizin Aileleri Bize Emanettir

HAKLARI ÖDENMEZ

Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın ailesine sabır ve metanet dileyen Taytak, Şehit Annesi Döndü Çapan’la yaptığı görüşmede, "Evladınız, milletimiz için büyük bir fedakarlıkta bulundu. Onun kahramanlığı nesiller boyu hatırlanacak. Allah sizlere sabır versin" dedi. Milletvekili Mehmet Taytak, şehitlerin hakkının asla ödenemeyeceğini, onların bu ülkenin bağımsızlığı ve huzuru için en büyük fedakarlığı yaptıklarını belirtti. Taytak, "Vatan uğruna şehit olan evlatlarımızın geride bıraktıkları aileleri bizlere emanettir. Onların acısını paylaşmak, yanlarında olmak bizim görevimizdir" dedi. Ayrıca Taytak, "Millet olarak birbirimize daha sıkı sarılmalı, vatanımızı ve bayrağımızı koruma görevimizi asla unutmamalıyız" şeklinde konuştu. Ziyarette Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu.

Bakmadan Geçme