• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Taytak, Depremzedeleri Andı, Kandili Kutladı

Milletvekili Taytak, Depremzedeleri Andı, Kandili Kutladı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 6 Şubat depreminde vefat edenlere Allah'tan rahmet dilerken, Miraç Kandilinin de hayırlara vesile olmasını diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Taytak, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümünde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, böylesi bir afetin bir daha yaşanmamasını diledi.

“DUALARINIZ KABUL KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN”

Milletvekili Taytak, kandil mesajında şu ifadelere yer verdi: “Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz kandillerden birisi olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun. Kandiller geçidinin Miraç durağında bugün manevi dinamiklerimizin en anlamlılarından birini daha idrak ederken Ramazan Ayı’na yaklaşıyor olmanın engin heyecan ve mutluğu içindeyiz. Miraç, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in Cenab-ı Allah (C.C)’ın izni ve keremiyle bir gece Mescid-i Harâm’danMescid-i Aksâ’ya oradan da zaman ve mekânın sahibi Yüce Allah’ın huzuruna vardığı, içerisinde pek çok ilahi hikmet, bereket ve sırları barındıran manevi bir yolculuktur. Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Miraç, bir arınma ve Allah’a yükseliştir. Bizzat Peygamber Efendimiz (s.a.v) tarafından müminlerin miracı olarak nitelenen namaz, bu kutlu gecede Cenab-ı Allah (c.c) tarafından müminlere hediye edilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili mübarek olsun.”

“NE KAYIPLARIMIZI UNUTTUK NE DE ACILARIMIZ AZALDI”

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde vefat edenlere Allah’tan rahmet dileyen Mehmet Taytak, şunları kaydetti: “6 Şubat depremi, ülkemizin bir deprem ülkesi olduğu gerçeğini çok acı bir şekilde hatırlatmıştır. Asrın felaketi olarak adlandırılan ve ülkemizin yasadığı en büyük afetlerden olan depremde, on binlerce insanımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış ve evsiz kalemistir. Geçen 1 yılın ardından ne kayıplarımızı unuttuk ne de acılarımız azaldı. Bu vesileyle 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Bakmadan Geçme