Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Taytak, 22 bin maske bağışladı

Milletvekili Taytak, 22 bin maske bağışladı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 17 bin adeti ilçelere ve 5 bin adeti merkeze dağıtılmak üzere toplam 22 bin maskeyi Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla vatandaşlara dağıtılmak üzere Vali Mustafa Tutulmaz’a teslim etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 17 bin adeti ilçelere ve 5 bin adeti merkeze dağıtılmak üzere toplam 22 bin maskeyi Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla vatandaşlara dağıtılmak üzere Vali Mustafa Tutulmaz’a teslim etti. Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcılarından Doğan Şimşek, Ahmet Kahveci ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı da hazır bulundu.
VALİ TUTULMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
Valiliğe 22 bin maske bağışlayan Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Vali Mustafa Tutulmaz, “Bugüne kadar ilimizde 300 binin üzerinde maskeyi vatandaşlarımıza ve kamu kurumlarımıza ulaştırdık. Bugün sayın vekilimiz Mehmet Taytak Bey de 22 bin adet yeni maske getirerek valiliğimize teslim etti. Bu maskelerin 17 bini ilçelerimize, 5 bini ise merkezimizde vatandaşlarımıza ve kamu kurumlarımıza dağıtılacak. Kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ HALKIMIZIN SAĞLIĞIDIR”
Taytak ise, “Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde koronavirüs salgını ile mücadele etmektedir. Devletimiz virüsün yayılmasını önlemek için önemli tedbirler almıştır. Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde bu virüs belasında inşallah en kısa zamanda kurtuluruz. MHP olarak bizim önceliğimiz halkımızın sağlıdır. Bu bağlamda il genelinde dağıtılmak üzere 22 bin maske temin ettim. Bu maskelerin 17 bin adeti ilçelere ve 5 bin adeti ise merkeze dağıtılmak üzere Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubuna teslim ettim.” dedi.
“TÜRKİYE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”
Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey bu günlerde vatandaşımızın sağlığını düşünerek temin ettiği 22 bin maskeyi Valimiz Mustafa Tutulmaz’a teslim ettik. Bu maskelerimiz hem vatandaşlarımıza hemde kamu kurumunda çalışanlara dağıtılacak. Ülke ve il olarak aldığımız tedbirler sayesinde bu hastalıktan en kısa zaman kurtulacağız. Ben buradan Milletvekilimize teşekkür ediyorum” dedi.