• Haberler
  • Genel
  • 'Milletvekili seçilirsem telefonum 24 saat açık olacak'

'Milletvekili seçilirsem telefonum 24 saat açık olacak'

30 Mart 2014'te gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ecer, CHP Afyonkarahisar Aday Adaylığı'nı açıkladı. Ecer, 'Milletvekili seçilirsem telefonum 24 saat açık olacak' dedi 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan, seçimin ardından Özel Park Hastanesi'ndeki görevine devam eden Mehmet Ecer, siyasete geri [&hellip]

“Milletvekili seçilirsem telefonum 24 saat açık olacak”

30 Mart 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ecer, CHP Afyonkarahisar Aday Adaylığı’nı açıkladı. Ecer, “Milletvekili seçilirsem telefonum 24 saat açık olacak” dedi

30 Mart 2014’teki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan, seçimin ardından Özel Park Hastanesi’ndeki görevine devam eden Mehmet Ecer, siyasete geri döndü. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Ecer, CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.
PARTİYE DÜZENLİ
EKONOMİK DESTEK SÖZÜ
CHP’ye ve Afyonkarahisar’a güvendiğini söyleyen Ecer, “Milletvekili seçildiğim takdirde öncelikle örgütümüzün emrinde olacağım. Zaten yıllardan beri değişmeyen nu-marası ile 24 saat açık olan telefonum yine açık kalmaya devam edecek. Birlikte çalışacağım arkadaşlarımın örgütümüzden gelmesine özen göstereceğim. En az her üç ayda bir bütün ilçelerimize ve beldelerimize düzenli olarak ziyaretlerde bulunacağım. Köylerimize kahvelerimize sadece seçim zamanı değil sürekli olarak ziyaretler edeceğim. Örgütlerimize düzenli olarak ekonomik destek sağlayacağım. Bunların sözünü sizlerin ve basının önünde veriyorum” dedi.
“KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN
OLACAK”
Ecer, Afyonkarahisar’ın Kurtuluş Savaşı’nda önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatarak “Kurtuluş Savaşımız sırasında nasıl ki Atamız ve silah arkadaşları emperyalist devletlere karşı zafer kazanarak ülkemizi kurtarmış ve bağımsızlığımızı kazandırmışsa umuyorum ve istiyorum ki 7 Haziran seçimleri sonucunda da halkımız partimize destek vererek partimizi iktidar, genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yaparak ülkemizi yeniden tam bağımsız, özgür, demokratik, laik yaşanabilir bir ülke haline getirecektir. Buna inancım tamdır. Nasıl ki Kurtuluş Savaşımız’da meşale kentimizde yakılmışsa AKP zihniyetinin bu harami düzenin yıkılması için haziran seçimlerindeki mücadelede bir nefer olmak için, ilimizde ve ülkemizde CHP iktidarını kurmak için doğduğum ve doyduğum bu kentten milletvekili adayı olmak istiyorum” diye konuştu.
AFYON, MEVCUT
POTANSİYELİNİ KULLANAMIYOR
Afyonkarahisar’da gördüğü eksiklikleri daha önce de gündeme getirdiğini aktaran Ecer,“Kentimizin mevcut potansiyelinin ve marka değerlerinin maalesef hiç kullanılmadığını ve sonuç olarak gerek komşu illerimizle gerekse tüm illerimizle karşılaştırarak sosyo-ekonomik, eğitim gibi sıralamaları içeren yaşanabilir kentler listesindeki yerinden rahatsızlığımızı ifade ettik. Ve bu gerileme sonucunda kentimiz göç veren bir kent haline gelerek küçülmüş bildiğiniz gibi geçen seçimlerde milletvekili sayısı yediden beşe düşmüştür. Ancak ilimizdeki ekonomik kötüleşme sonucunda geri dönmeyen krediler ödenemeyen borçlar sonucunda İcra Dairesi sayısı arttırılmış ve maalesef törenle açılmıştı hatırlarsınız. Ve yine maalesef iktidarın ‘gelişme’ diyerek müjdelerle açıkladığı Zafer Havalimanı, otoyol, hızlı tren gibi projelerle şehrimiz kesişme noktasından uzaklaştırılarak yalnızlaştırılacak ve ekonomik yapı daha da daralacaktır” ifadelerini kullandı.
MEVCUT ALANLAR
ADETA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ
Kentin ekonomik olarak canlandırılması gerektiğine dikkat çeken Ecer, şöyle devam etti:
“Kent merkezindeki mevcut alanlar rant için belli kişi ve gruplara adeta peşkeş çekilmiştir. Son yıllarda kentimizdeki EBK, SEKA gibi büyük kamu işletmeleri özelleştirme adı altında kapatılmıştır. Şeker Fabrikası da aynı sonuca doğru gitmektedir. Sonuç olarak insanlarımız asgari ücretli taşeron çalışanlar ya da sosyal yardımlarla yaşamaya mecbur bırakılmaktadır.
Milletvekili seçildiğim takdirde özellikle Afyonumuz için hayati önem taşıyan otoyol, hızlı tren gibi projeleri yakından takip ederek kentimizin zarar görmemesine çalışacağım, ayrıca özellikle ölü doğan Kütahya Havalimanı yerine şehrimizin havalimanın açılması için gayret göstereceğim.”
“REKLAM ARASI”NA ELEŞTİRİ
Ülke gündemi hakkında da görüşlerini paylaşan Ecer, AK Partili milletvekillerinin Cumhuriyet dönemini ‘reklam arası’ olarak nitelemesine karşı çıktı. Ecer, “Son yıllarda nasıl kentimiz istatistiklerde kötüye gitmekteyse maalesef ülkemiz de yaşanabilir bir ülke olmaktan hızla uzaklaşmaktadır. Özellikle de çıkarılmak istenen iç güvenlik yasası ile zaten baskıcı otoriter yönetim adeta faşist bir diktatörlük haline gelecektir. Ülkemiz son 12 yılda Atatürk ilke ve devrimlerinden hızla uzaklaştırılmakta adeta ortaçağ zihniyetine dönüştürmek istenmekte, bir karşıdevrim yapılmaktadır. Bir AKP Milletvekili Cumhuriyet dönemini reklam arası deme cüretini gösterebilmektedir. Ülkemizi bağımsız halkımızı özgür bireyler haline getiren Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaretler edilmektedir” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme