• Haberler
  • Gündem
  • Milletvekili Özkaya'nın eşi Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri oldu

Milletvekili Özkaya'nın eşi Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri oldu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilliği görevine yeniden seçilen Ali Özkaya'nın eşi Nur Özkaya Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevine atandı.Açık bulunan 1'inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevine  Nur Özkaya'nın atanmasını içeren kararname 22 Haziran tarihinde Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın imzaları [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilliği görevine yeniden seçilen Ali Özkaya’nın eşi Nur Özkaya Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevine atandı.
Açık bulunan 1’inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği görevine  Nur Özkaya’nın atanmasını içeren kararname 22 Haziran tarihinde Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın imzaları ile yayımlandı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın eşi olan Nur Özkaya’nın yeni görevi sayesinde ilimizin eğitim sorunlarıyla ilgili önemli gelişmeler sağlanmasına imkan doğmuş oldu. Nur Özkaya daha önceki yıllarda AK Parti MKYK üyeliği ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı görevlerinde de bulunmuştu. Hemşehrimiz Nur Özkaya’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme