Milletvekili Özkaya'dan, AFSÜ Göz Bankasına Tam Not

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AFSÜ Göz Bankasının Türkiye'de ilk üçte olduğunu öğrenmekten memnun olduğunu belirtti. Özkaya, 'Göz alanında sağlık sorunu yaşayan tüm vatandaşlarımızı gelişmiş teknolojik imkânlara sahip AFSÜ hastanemize davet ediyoruz.' dedi.

Milletvekili Özkaya, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ Hastanesi Başhekimi Ahmet Ali Tuncer ile birlikte Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Ethem Ay’dan göz ile ilgili sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiler aldığını bildirdi.

Milletvekili Özkaya'dan, AFSÜ Göz Bankasına Tam Not

İnceleme sonrası açıklama yapan MilletvekiliÖzkaya, şunları kaydetti:“Afyonkarahisar'ın göz bankası ve kornea nakli konusunda birçok büyükşehirden daha iyi bir noktada olduğunu görmek bizleri gerçekten mutlu etti.Geçtiğimiz gün kornea nakli yapılan iki hastayı yerinde ziyaret ettik ve her hastada gözlerinin nakil sonrası daha iyi gördüğünden bahisle mutluluklarını ifade ettiler.Göz bankası kurulduktan sonra 24’üncü kornea naklinin de yarın yapılacağını öğrendik.

Milletvekili Özkaya'dan, AFSÜ Göz Bankasına Tam Not

Kornea temini ve dağıtımı konusunda AFSÜ Göz Bankasının Türkiye'de ilk üçte olduğunu öğrenmek ayrı bir sevinç kaynağı oldu.Göz alanında sağlık sorunu yaşayan tüm vatandaşlarımızı gelişmiş teknolojik imkânlara sahip hastanemize davet ediyoruz.

Milletvekili Özkaya'dan, AFSÜ Göz Bankasına Tam Not

Tüm Türkiye’den hasta kabul eden ve vatandaşlarımıza şifa dağıtan hastanemizin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum.”

 

Bakmadan Geçme