• Haberler
  • Siyaset
  • Milletvekili Olgun: AK Parti'nin Baskılarını Halkımız Tek Tek Kırmaya Başladı

Milletvekili Olgun: AK Parti'nin Baskılarını Halkımız Tek Tek Kırmaya Başladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar'daki Oda Başkanları arasında yaşanan tartışmanın AK Parti'nin desteğini kaybetmesinin göstergesi olduğunu belirtti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, son günlerde yaşanan ve Oda Başkanlarının birbirilerinin açıklamalarını yalanlaması hakkında açıklama yaptı.

Milletvekili Olgun, “Son günlerde yaşanan ve oda başkanlarının birbirleri tarafından yapılan açıklamaları yalanlamalarını üzüntüyle takip ediyorum. AK Parti iktidarı baskıcı rejimini sürdürmek istese de bunun geri teptiğini görüyoruz. Her alanda yaptıkları yanlış politikalarla her kesim insanı zora sokan bu iktidar, kendisine yönelik haklı çıkışları bile tahammül edemez duruma gelmiştir.

Esnafın zor durumunda olduğunu defalarca dile getirmemize rağmen esnafa yönelik bir adım atmayan iktidar, esnafın feryadını duymadığı gibi esnafın sesini kesmeye çalışmaktadır.

Bu da esnafın sesi olan oda başkanına yapılan baskılarda bir kez daha görülmüştür” dedi.

“ÇIRPINMAYIN, GİDİYORSUNUZ”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, “Yaşadığınız şatafatlı yaşamlarınızı sesini kesmeye çalıştığınız esnafın vergilerinden sağlıyorsunuz. Her alanda yapmadığınız savurganlık kalmadı.

Hizmet edecek olanları ‘tasarruf tedbiri’ adı altında elini kolunu bağlarken kendi yaşantınızdan ve savurganlığınızdan taviz vermiyorsunuz. Esnafın sesi olan oda başkanı, ‘gidişat kötü, giderek de kötüleşiyor’ demesini bile kabullenemiyorsunuz. Hep kendi bildiğinizi yaptınız, esnafa kör ve sağır oldunuz. Bu gidişat da ilk önce sizi götürecektir. Unutmayın ve hiç de çırpınmayın… Gidiyorsunuz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme