• Haberler
  • Siyaset
  • Milletvekili Adayı Civelek'ten doktor eşine sürpriz ziyaret

Milletvekili Adayı Civelek'ten doktor eşine sürpriz ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek seçim faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Civelek, dün de Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran'ı, hastane yönetimini ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.  PERSONELE VE VATANDAŞLARA KARANFİL DAĞITTIProf. Dr. Civelek ilk olarak Devlet Hastanesi'nde görev yapan eşi Necla [&hellip]

Seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek seçim faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Civelek, dün de Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran’ı, hastane yönetimini ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.  
PERSONELE VE VATANDAŞLARA KARANFİL DAĞITTI
Prof. Dr. Civelek ilk olarak Devlet Hastanesi’nde görev yapan eşi Necla Civelek’i ziyaret etti. Ziyaretten memnun olan ve duygulanan Op. Dr. Necla Civelek, eşine başarılar diledi. Turan Civelek daha sonra Başhekim Mehmet Duran’ı ve hastane yönetimini ziyaret etti. Başhekim Duran’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Civelek’e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.
Devlet Hastanesi’nde bulunan vatandaşlarda sohbet ederek personele ve vatandaşlara karanfil veren Milletvekili Adayı Civelek, halkın yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılaştı.
 “SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Civelek, doktor eşi olarak sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini ifade etti. Civelek, “Bugün Afyonkarahisar Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Ben de bir doktor eşi olarak, Op. Dr. Necla Civelek’in eşi olarak, sağlık sektörünü çok yakından takip eden bir insanım. Sağlık sektöründeki sorunları yakından bilen bir insanım. 25 Haziran sabahı milletimiz teveccüh gösterir ve seçilirsek sağlıkla ilgili üstümüze düşen ne varsa yapacağız” dedi.
Civelek son olarak Afyonkarahisar Belediyesi’nde görevli belediye çalışanlarını ve itfaiye personelini de ziyaret etti.

Bakmadan Geçme