• Haberler
  • Genel
  • Milletvekili Aday Adayı Ölmez, oda başkanlarıyla bir araya geldi

Milletvekili Aday Adayı Ölmez, oda başkanlarıyla bir araya geldi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Devrim Ölmez ESOB Başkanı Cengiz Üstün ile ATB Başkanı Mehmet Mühsürler'i ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Devrim Ölmez, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler'i ziyaret etti. 'ESNAFLARIMIZ ÜLKE EKONOMİMİZİN OLMAZSA OLMAZIDIR' İlk olarak [&hellip]

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Devrim Ölmez ESOB Başkanı Cengiz Üstün ile ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti

Haber

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Devrim Ölmez, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti.
“ESNAFLARIMIZ ÜLKE EKONOMİMİZİN OLMAZSA OLMAZIDIR”
İlk olarak ESOB Başkanı Cengiz Üstün ile bir araya gele Milletvekili Aday Adayı Ölmez, “Esnaf ve sanatkârlarımız ülke ekonomimizin ve ticari hayatımızın önemli bir unsurudur. Hem ekonomimizin çarklarının en iyi şekilde işlemesi hem de vatandaşa ihtiyacı olan mal ve hizmetlerin ulaştırılması konusunda esnaflarımız önemli bir vazife üstlenmektedirler. Esnaf ve sanatkârlar bu ülkenin değerlerine sahip çıkan, her zaman doğruluğu ve dürüstlüğü temsil etmekle birlikte; değişen ve gelişen tüketim ihtiyaçlarına ayak uydurmanın yanı sıra her daim gelenek ve göreneklerimize sahip çıkan milli değerlerimizi üstün tutan bir gelenek olarak ticaret zincirinin değerli bir halkasıdır.” dedi.
ESOB Başkanı Üstün Devrim Ölmez’e ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
“ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ”
Milletvekili Aday Adayı Devrim Ölmez, daha sonra Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti. Ölmez, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Başkan Mühsürler’e bilgiler vererek, “CHP iktidarında iş insanlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında ortak akılla hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
ATB Başkanı Mühsürler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, canla başla, heyecanla, şevkle, gece gündüz demeden Borsanın ve üyelerin hak ve menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını söyledi.

Bakmadan Geçme