• Haberler
  • Gündem
  • Milletin Mehmetçik’i, milletle beraber – Kocatepe Gazetesi

Milletin Mehmetçik’i, milletle beraber – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanlığı, kapılarını Ramazan dolayısıyla halka açtı. Ramazan'ın son Cuma günü Asker Alma Bölge Başkanlığı bahçesinde miletin bağrından çıkan Mehmetçik ile millet iftar sofrasında buluştu. Hayırsever işadamları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 400 kişinin yer aldığı belirtildi. İftar için Genelkurmay Başkanlığı’ndan özel izin alındı.SOFRA DUASINIİSMAİL KUTLU YAPTIKur’an-ı Kerim tilaveti ve Türk Ordusu’na [&hellip]

Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanlığı, kapılarını Ramazan dolayısıyla halka açtı. Ramazan’ın son Cuma günü Asker Alma Bölge Başkanlığı bahçesinde miletin bağrından çıkan Mehmetçik ile millet iftar sofrasında buluştu. Hayırsever işadamları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 400 kişinin yer aldığı belirtildi. İftar için Genelkurmay Başkanlığı’ndan özel izin alındı.
SOFRA DUASINI
İSMAİL KUTLU YAPTI
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Türk Ordusu’na yapılan dualarla başlayan iftarda, sofra duasını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar ziyaretinde tebriğini hak eden, Sevgi Mektebi’nde hafızlık öğrenen İsmail Kutlu yaptı.
TÜRK ORDUSU, TÜRK
MİLLETİNİNDİR
Afyonkarahisar Asker Alma Bölge Başkanı Kıdemli Albay Murat Diker, “Türk Silahlı Kuvvetleri olarak üstlendiğimiz her görevde, ihtiyaç duyduğumuz maddi manevi gücü her zaman onur duyduğumuz aziz milletimizin sevgisinden, güveninden ve desteğinden almaktayız. Türk ordusu, Türk milletinin ordusudur ve ordu millet el ele ilkesini benimsemiştir. Mübarek ramazan ayının bu son günlerinde bizlerle, yani sizin kendi evlatlarınızla iftar yapmanız bizleri çok sevindirdi.”
Düzenlenen programa Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan da iştirak etti.
>>  Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme