• Haberler
  • Genel
  • 'Milletimizin Birlik ve Dirliğine Zeval Verilmeyecek'

'Milletimizin Birlik ve Dirliğine Zeval Verilmeyecek'

Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Sünnetci, '30 Ağustos Zaferinin 102'inci yılında dünyaya mesajımız ülkemizin ve milletimizin birliğine, dirliğine, kardeşliğine ve geleceğine hiçbir zeval verilemeyecektir.' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, şanlı Türk Ordusunun ve aziz Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele edip armağan ettiği 30 Ağustos Zaferinin 102’inci yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunun tüm milletçe yaşandığını belirtti.

Müdür Sünnetci, mesajında şunları kaydetti: “Bu zafer, Türk Milleti'nin kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle esarete ve işgale boyun eğmeyerek; 26 Ağustos 1071'den beri sahibi olduğu Anadolu topraklarına bir kez daha mührünü vurduğu benzeri olmayan bir ölüm kalım savaşıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan ve ‘Ya İstiklal Ya Ölüm.’ düsturuyla kazanılan bu zafer, ecdadımızın bir an olsun tereddüt etmeden göğsündeki iman gücü ile kenetlendiği ve tüm dünyaya haykırdığı destanın belgesidir. Nice şanlı zaferlerle dolu tarihimizin mirasçıları olarak 30 Ağustos Zaferi'nin 102’inci yıl dönümünde dünyaya vereceğimiz mesaj şudur ki; Ülkemizin ve milletimizin birliğine, dirliğine, kardeşliğine ve geleceğine hiçbir zeval verilemeyecektir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da ecdadımızdan aldığımız bu bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bu coğrafyayı canıyla kanıyla bizlere vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”
 

Bakmadan Geçme