Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletimize daha güzel hizmet etmek için gayret edeceğiz

Hafta sonu Afyonkarahisar’da 2’nci
Milletimize daha güzel hizmet etmek için gayret edeceğiz

Hafta sonu Afyonkarahisar’da 2’nci kez gerçekleştirilen AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı değerlendiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu ile kıymetli eşi hemşehrimiz Sare Davutoğlu hanımefendiyi; AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Hükümetimizin Değerli Bakanları ve Milletvekilleri’ni Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Toplantıda, ülkemizin kalkınması için daha çok neler yapılabilir, ne gibi projeler üretilebileceği konusunda istişarelerde bulunuldu. Bakanlarımız Milletvekillerimizin sorularını cevaplandırdılar” dedi.
KADİM KENT AFYONKARAHİSAR
Düzenlenen kampta bir aile olduklarını ve millete hizmet gayretinde bulunduklarını kaydeden Özkaya, “Afyonkarahisar termalin, sağlık turizmin yanı sıra Anadolu tarihinde de kadim kentler arasında yer almaktadır. Afyonkarahisar Cumhuriyetin kurulmasında ve sonrasında tarih sayfalarında önemli bir yer edinmiştir. Konya’dan sonra Mevlevilikte ikinci sırada yer alan kentimizde birçok tarihi ve doğal güzellik bulunduğu gibi, konum itibariyle de tüm yolların kesiştiği Afyonkarahisar’da özellikle son 13 yılda yaşanan gelişmeler takdire şayandır” ifadelerini kullandı.
AK PARTİ’NİN TEMELLERİ AFYONKARAHİSAR’DA ATILDI
13 yıl boyunca halkın desteği ile tek başına iktidar olan AK Parti’nin 2001 yılında Afyonkarahisar’da kurulduğunu ifade eden Milletvekili Özkaya, “AK Parti’nin temelleri bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin kurucuları tarafından Afyonkarahisar’da atılmıştır. Bu sebeple AK Parti için Afyonkarahisar ili ayrı önem arz ettiği gibi Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz için de partimiz ayrı bir önem arz etmektedir. 13 yıldır AK Parti’ye her seçimde gerekli desteği veren Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz 1 Kasım seçimlerinde de partimize rekor düzeyde oy vermişlerdir” diye konuştu.
13 YILLIK BAŞARI MİLLETİMİZİN BAŞARISIDIR
Türkiye genelinde AK Parti dönemlerinde yapılan yatırımlar ve gelişmelerin toplumun tüm kesimleri tarafından bilindiğini ve takdir gördüğünü kaydeden Özkaya sözlerine şöyle devam etti:
“AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte geçtiğimiz son 13 yılda yaşanan gelişmelerle krizler sona erdi. Ülkemizin dertlerine çözümler üretildi. Yine AK Parti iktidarı döneminde vatandaş odaklı çalışmalar yapılarak milletimizin oyuna gerekli saygı gösterilerek ekonomiden sosyal çalışmalara kadar birçok alanda reform niteliğinde projeler gerçekleştirildi. Bizler de milletimizin hizmetkarları olarak Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin dertlerini sorunlarını dinleyerek bu sorunların çözülmesinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentimizin 17 ilçesi ve bu ilçelere bağlı belde ve köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla hemhal olup onların istek ve taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle gayret gösteriyoruz. Türkiye’de yaşanan 13 yıllık başarı bizim değil milletimizin başarısıdır”
GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Toplumun haber alması adına mesai saati gözetmeksizin, gece-gündüz demeden çalışan değerli basın mensupları zor bir görev yürütmektedirler. Şüphesiz ki, basın halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. Bu vesile ile tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)