Millet Vekili ile buluştu – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, meclis çalışmalarından fırsat buldukça 'Millet Vekili ile buluşuyor' ismini verdikleri toplantı düzenleme fikrinin 19 Temmuz Perşembe günü itibariyle hayata geçtiğini belirtti. 'Millet Vekili ile Buluşuyor' ismini verdiği toplantıları ayda birkaç kez yapmayı planladıklarını seçim öncesi halkla iç içe olmaya söz verdiklerini belirten Yurdunuseven, 'Bu toplantıları her fırsat bulduğumuzda il [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, meclis çalışmalarından fırsat buldukça “Millet Vekili ile buluşuyor” ismini verdikleri toplantı düzenleme fikrinin 19 Temmuz Perşembe günü itibariyle hayata geçtiğini belirtti.
 “Millet Vekili ile Buluşuyor” ismini verdiği toplantıları ayda birkaç kez yapmayı planladıklarını seçim öncesi halkla iç içe olmaya söz verdiklerini belirten Yurdunuseven, “Bu toplantıları her fırsat bulduğumuzda il merkezinde ve bazen ilçelerimizde ayda birkaç kez yapmayı düşünüyoruz. Toplantı günü ve saatini sosyal medya hesabımızdan ilan edeceğiz. Bu toplantılarda ki genel amaç Afyon-Ankara arasında vatandaşlarımızın problemlerini onların ayağına gelerek çözme çabasıdır. 19 Temmuz Perşembe günü partimizde yaklaşık iki saat süren ilk toplantımızı, dün de ikinci toplantımızı yaptık. Halkımızın rahatça ulaşabileceği partimizin İl ve İlçe Başkanlıklarını toplantı mekânı olarak tercih edeceğiz. İlk iki toplantıda güzel bir ilgi gördük. Vatandaşın istek ve talepleri genellikle tayin ve işle ilgili oldu” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme