• Haberler
  • Genel
  • Millet, seçtiği kişiyi denetlesin – Kocatepe Gazetesi

Millet, seçtiği kişiyi denetlesin – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, milletin seçtiği kişiyi denetleyebilmesi gerektiğini söyledi Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, denetlenebilir bir belediye oluşturacaklarını söyledi. Şenel, 'Seçtiğini Denetle (SE-DE) projemiz var. Bu proje ile, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz, Siyasi Partler, Sivil Toplum Kuruluşları belediyeyi denetleme yetkisine sahip olacaktır' dedi. HALIKIN KUŞKUSU OLMASINŞenel, 'Biz Milli Görüş [&hellip]

Millet, seçtiği kişiyi denetlesin

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, milletin seçtiği kişiyi denetleyebilmesi gerektiğini söyledi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, denetlenebilir bir belediye oluşturacaklarını söyledi. Şenel, “Seçtiğini Denetle (SE-DE) projemiz var. Bu proje ile, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz, Siyasi Partler, Sivil Toplum Kuruluşları belediyeyi denetleme yetkisine sahip olacaktır” dedi.
HALIKIN KUŞKUSU OLMASIN
Şenel, “Biz Milli Görüş yöneticiliğinin elemanlarıyız. Bizim şiarımızda dur-durak olmaz. Toplumu alakadar eden her türlü çalışmaları aktif hale getirmek için çalışırız ve çalışacağız. Bundan halkımızın kuşkusu olmasın” diye konuştu.
OYLAR SAADET’E AKACAK
Öte yandan, Saadet Partisi, 2’nci Dumlupınar ve Yeşilyol Caddeleri’nde yürüyüş düzenledi. Saadet Partililer, son dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren vatandaşların bu seçimde Saadet Partisi’ni tercih edeceğini söylediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme