Millet Partisi'nin tek başkanı B.kalecik 'de

Büyükkalecik’in MP’li Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, AK Parti’den aday gösterildikten 25 gün sonra adaylıktan çekildiğini, belde halkının kendisini Başkan görmek isteği üzerine Millet Partisi'nden seçime katıldığını kaydetti. Türkiye’de Millet Partisi’nden (MP) seçilen tek Belediye Başkanı olma özelliğine sahip Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, kararı belde halkının verdiğini vurguladı.Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, 30 Mart yerel [&hellip]

Millet Partisi’nin tek başkanı B.kalecik ‘de

Büyükkalecik’in MP’li Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, AK Parti’den aday gösterildikten 25 gün sonra adaylıktan çekildiğini, belde halkının kendisini Başkan görmek isteği üzerine Millet Partisi’nden seçime katıldığını kaydetti.

Türkiye’de Millet Partisi’nden (MP) seçilen tek Belediye Başkanı olma özelliğine sahip Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, kararı belde halkının verdiğini vurguladı.
Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, 30 Mart yerel seçimleri için AK Parti’den aday adayı olup aday gösterildikten 25 gün sonra hiçbir açıklama yapılmadan adaylıktan geri çekildiğini belirtti. Çıngırak; “Aday adaylığı sürecinden sonra AK Parti’nin Büyükkalecik Belediye Başkan adayı gösterildim. Aradan 25 gün geçtikten sonra adaylıktan çekildiğim haberini aldık. İşler başka yönde gelişti. AK Parti İl Başkanı durumdan haberinin olmadığını söyledi. Sayın Başkanın haberi yoksa bizim de hiçbir şeyden haberimiz olamaz. Bir din görevlisi olarak göreve dönmeye hazırlanırken belde insanımız yoğun bir kalabalıkla seçime katılmam yönünde ısrarcı oldu. ‘Biz seni AK Parti adaylığı için değil sen olduğun için destekleyeceğiz.’ dediler. Adayların açıklandığı bir süreçte sağda sadece MP kalmıştı. Biz de prosedürü yerine getirerek MP’den aday olduk. Mutluyuz çünkü AK Parti’ye karşı bir zafer kazandık. Uzun lafın kısası Büyükkalecik’te kararı halk verdi. İnşallah Allah’ın izni ve bizim gayretimizle Büyükkalecik’i şaha kaldıracağız.”
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme